Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Booking.com v-a aprobat rezervarea pe care nu ați făcut-o

Zoom Booking.com v-a aprobat rezervarea pe care nu ați făcut-o

Cum, necum, o scrisoare venită de la Booking.com v-a ocolit elegant filtrele de spam și acum stă picior peste picior în Inbox. Ba mai și susură incitant: „deschide-mă, sînt doar a ta!” Înăuntru, vești bune: v-a fost înregistrată și facturată rezervarea la Hotel Ritz-Carlton, unde vă veți petrece sărbătorile de iarnă.

Bine, ar fi o mică problemă de tipul „eu n-am făcut nici o rezervare la hotelul ăla!!!”, dar asta nu vă împiedică să descărcați arhiva .zip atașată și să o deschideți. În cel mai bun caz, vă trece prin cap că factura în cauză e o greșeală/ țeapă/ lucrarea unui escroc care v-a clonat deja cardul. Deci aveți bunul simț să vă panicați și, din nou, să deschideți arhiva. Felicitări, tocmai v-ați infectat cu un malware grăsun și sănătos. Să vă trăiască!

Ca fapt divers, adaug că oferta cu bacterii de computer a fost deja extinsă la vreo 10-15 hoteluri diferite (Four Seasons Hotel, Mandarin Oriental Hyde Park, Hotel Imperial, Grand Hotel Timeo, Shangri-La Hotel etc.) și continuă să crească. La fel, nici mesajul nu este identic, ci variază discret de la „you receive the electronic reservation” la „your reservation has been appproved” și la, sper eu, „hello, sailor, me love you big time!”.

Nu vă grăbiți să dați vina pe Booking.com pentru măgărie și nu le trimiteți vreun mail nervos, împănat cu înjurături românești traduse cu Google Translate. V-am mai spus: puțin machiaj SMTP schimbă imediat un spam hidos într-un mail legal și frumos.

Exclusiv online

1 comentariu

  1. #1

    De fapt, expresia exactă este „Me so horny. Me love you long time”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint