Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

C. V. Tudor: ”Sunt prea bătrân să mă mai împac cu oamenii. Pe urmă nu mai am timp să mă cert”

Zoom C. V. Tudor: ”Sunt prea bătrân să mă mai împac cu oamenii. Pe urmă nu mai am timp să mă cert”

Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor a mărturisit că nu vrea să se mai împace cu nimeni, deoarece e prea bătrân ca să mai facă asta. ”Am înţeles, te împaci cu unul, te împaci cu altul, dar dacă pe urmă nu mai ai timp să te cerţi la loc? Rişti să mori în relaţii bune cu ei, ceea ce e o ruşine, mai ales dacă persoanele respective sunt nişte jigodii sifilitice”, a declarat europarlamentarul pe un ton melancolic.

Vadim Tudor spune că au trecut de mult zilele când îşi lăuda cunoscuţii fără să se gândească prea mult. ”Când eşti tânăr, reacţionezi impulsiv şi-i vorbeşti de bine pe oameni atunci, mai ales dacă ai o stare de spirit plăcută. Atunci ştii însă că le poţi aduce oricând insulte grave, trebuie doar să pui mâna pe telefon şi să le transmiţi că sunt nişte mizerii pe obrazul omenirii. La bătrâneţe nu mai e aşa. Poţi avea surpriza că persoana cu care tocmai te-ai împăcat din cauza unei slăbiciuni de moment nu mai e de găsit, pentru că a trecut în lumea celor drepţi şi e prea târziu să-i mai adresezi insulte creative. ”

1 comentariu

  1. #1

    d-le VC tudor. povestea cu „batranetea si timpul de impacare” apartine unui MARE scriitor roman,fost presedinte a Uniunii scriitorilor din Rpmania.(stiti care???)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint