Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Caţavencii TV: Botezatu pregătește o arcă pe care va lua câte două animale de parte bărbătească din fiecare specie

Zoom Caţavencii TV: Botezatu pregătește o arcă pe care va lua câte două animale de parte bărbătească din fiecare specie

► Cătălin Botezatu a anunțat că se pregateste de sfarsitul lumii, deoarece crede în profețiile mayașe. ”Chiar am început să-mi construiesc o arcă, pe care vreau să iau câte două animale de parte bărbătească din fiecare specie”, a declarat cunoscutul creator de modă.

► ONU a deschis o anchetă şi a anunţat că îl va chema la audieri pe cunoscutul tenismen român Ilie Năstase după ce a descoperit că acesta a vîndut rachete palestinienilor. Chestionat cu privire la situaţie, Ilie Năstase a spus. “E adevărat, le-am vîndut nişte rachete cu autograf cu 20 de dolari bucata, dar erau nişte rachete vechi cu racordajul făcut praf, de unde să ştiu că sunt atît de devastatoare?”

Traian Băsescu a declarat că niciodată Angela Merkel nu ar putea apela la dreptul de veto al Germaniei în Consiliul European, deoarece, la o femeie, ”Veto” înseamnă ”Poate”.

► Autoritățile islandeze l-au dat în urmărire generală pe Cristian Sima, după ce brokerul român a fugit de pe aeroportul din Reykjavik cu banii Islandei. Se pare că nu e prima oară când Sima escrochează o țară naivă, pe care o convinge să-i încredințeze toate economiile. Din păcate, misiunea polițiștilor e îngreunată de faptul că Islanda refuză să-l dea în judecată pe Sima, întrucât erau prieteni.

Exclusiv online

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint