Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cațavencii TV: “Cârcotaşii”, glume cu 40% mai ieftine de Black Friday

Zoom Cațavencii TV: “Cârcotaşii”, glume cu 40% mai ieftine de Black Friday

► Cunoscută drept ziua cu cele mai mari reduceri din an, Black Friday vine anul acesta cu oferte incredibile nu numai în magazine ci şi la televizor, unde mai multe emisiuni de umor, printre care şi Cronica Cîrcotaşilor, au promis că-şi vor surprinde fanii cu glume mai ieftine cu 40%.

► Statul israelian a retrocedat grupării Hamas un atentat pe care palestinienii îl revendicaseră încă de acum cinci ani. ”Din păcate, a fost nevoie să ajungem până la CEDO, deși era evident că atentatul ne aparține”, a declarat un membru Hamas. ”Oricum, bine că s-a rezolvat și așa. Judecătorii au dat o decizie în favoarea noastră după ce am prezentat toate actele teroriste doveditoare, adică niște chitanțe primite la cumpărarea explozibilului.”

► Candidaţii la alegerile parlamentare de pe 9 decembrie îi sfătuiesc pe alegătorii nehotărîţi să-şi puna busuioc sub pernă, pentru că, potrivit unei vechi tradiţii româneşti, doar dacă îţi pui busuioc sub pernă vei visa cine-ţi va fi alesul.

► Gigi Becali a declarat astăzi că unirea României cu Basarabia ar fi o greşeală de neiertat. “Cum să ne unim tocmai acum în sfîntul post al Crăciunului, aţi înnebunit? E păcat să te uneşti în post! Cel mult să ne împreunăm. Pac Pac.”

Exclusiv online
 

1 comentariu

  1. #1

    Pentru a iesi din Anonimat, un Parlamentar roman a dat Mita unui om de Afaceri pentru ca acesta sa-l acuze si pe el ca a luat Mita.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
romania100