Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ce emisiuni trebuie să urmăriţi neapărat în această toamnă

Zoom Ce emisiuni trebuie să urmăriţi neapărat în această toamnă

Nu vă miraţi de ce veţi citi în continuare: există un plan radical de atragere a publicului înapoi în faţa televizioarelor. Cum? Cu emisiuni foarte interesante, evident. Redacţia noastră a obţinut datele despre cîteva dintre ele, prezentate pe larg în cele ce urmează:

Schimb de taţi (reality-show): Filmările încep vineri noaptea, cînd concurenţii se întorc beţi-lemn de la crîşmă şi nimeresc în sînul altei familii. Fiecare ediţie are un premiu special pentru concurentul cel mai curajos, care-şi exorcizează noua soacră cu formula sacramentală: “Du-te şi te culcă înapoi în criptă, că io nu cred în Poltergeist!” Emisiunea va fi filmată exclusiv în judeţele Vaslui şi Iaşi.

 

Ştirile de la ora 5 dispar din grila Pro TV şi vor fi înlocuite cu popularul documentar Discovery “Oameni cu topoare” (Ax Men)

 

Vrei să fii miliardar se va lupta pentru audienţă cu o emisiune alternativă, în care concurentul trebuie să ocolească abil orice şansă de emigrare, de angajare ca manager bugetar, de cîştigător la LOTO sau de interlop protejat de stat. Cine rămîne în cursă pînă la final va castiga salariul minim pe economie si titlul de cetăţean de onoare al oraşului Amara. Titlul emisiunii? Credeam că v-aţi prins deja: “Vrei să fii amărăştean”

 

Pentru a respecta prevederile legii Socaciu, Emisiunea în limba maghiară va fi dublată în română

 

Profesiunea mea, centura: interviuri cu foşti (sau actuali) ministri al Transporturilor. Avantajele oferite de noile autostrăzi, farmecul discret al şoselelor de centură, preţul infim al km de drum în comparaţie cu statele civilizate, deficitul de gropi pe km parcurs, toate aceste subiecte vor fi abordate obiectiv ediţie de ediţie. Emisiunea este programată în fiecare vineri şi va fi moderată de cunoscutul autor SF Alexandru Mironov.   

 

Stîlpul dragostei: telenovelă în care eroina este Anabella, o stripteuză ingenuă şi timidă, speriată să-şi dezgolească sentimentele în faţa iubitului ei secret, un demn şofer de taxi. 

 

Membrii CNA au decis ca toate emisiunile cu conţinut sexual explicit vor fi difuzate dupa ora 22.00. Drept urmare, Prima TV va reprograma Ce se-ntîmplă, Fiscule? la miezul nopţii.

 

Ştirile tip “vor creşte preţurile la apartamente” vor fi urmate de scurte avertismente despre efectele halucinogene ale substanţelor etnobotanice.

 

Pentru că România nu va fi afectată de noua criză mondială, Ministerul Finanţelor Publice va sponsoriza o nouă emisiune culinară, intitulată simplu 1001 reţete cu iaurt şi covrigi.

1 comentariu

 1. #1

  cat e de tare asta! auzi, ce se intampla Fiscule se muta dupa miezul noptii. ce le uram, multe urari de iubire eterna? 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]

 • Petroave!

  10 septembrie 2019

  Cea mai jalnică scuză este, totdeauna, „N-am știut!“. Copiilor poți să le-o ierți, dar adulților, nu. Mai ales că un principiu de drept spune că necunoașterea legii nu te absolvă […]

 • Nimerick

  3 septembrie 2019

  De mori ca mîine, scapi de-o povară: frica de moarte o să dispară și-o să te-apuce, unsă cu miere, o mare poftă de înviere.  

 • Adevărul e că nu se mai muncește, tovarăși

  3 septembrie 2019

  Analfabet și criminal, Nicolae Ceaușescu sare în ajutorul urmașilor săi președinți. Rafala care l-a împiedicat să ni se destăinuie pe larg începe să rănească un public tot mai numeros. Pe […]