Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ce nu știai despre cartierele bucureștene

Zoom Ce nu știai despre cartierele bucureștene

Băneasa – Numele cartierului provine de la o tipă, Băneasa, căreia i se zicea așa pentru că avea bani și-și permitea să stea în nordul Bucureștiului.

Obor – Aici se află cea mai importantă piață agroalimentară a Bucureștiului, locul unde poți cumpăra legume românești, tratate numai cu pesticide locale.

Basarab – Principala atracție a cartierului Basarab e podul cu același nume, care-ți dă posibilitatea să-l ocolești cu totul.

Tineretului – Ești automat izgonit din cartier în momentul în care împlinești 26 de ani, indiferent câte proprietăți ai deține aici. Se spune că nu există nici o persoană în tot cartierul Tineretului care să aibă cont de Facebook. Dacă cineva are, totuși, Facebook, îl are doar ironic și nu intră decât o dată la câteva săptămână, ca să vadă ce mai postează bătrânii de 35-40 de ani care se ceartă pe politică.

Rahova – Se numea inițial Prahova, dar cineva a furat litera P de la intrarea în cartier și, ca să spele rușinea, primarul sectorului 5 a zis că nu, de fapt Rahova e denumirea corectă, așa a fost dintotdeauna.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint