Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ce nu știați despre procesul lui Hosni Mubarack

Zoom Ce nu știați despre procesul lui Hosni Mubarack

Hosni Mubarack a apărut în fața tribunalului închis într-o cușcă. Înainte de proces, jurații au fost rugați să nu hrănească acuzatul.

În cușcă, Mubarack stă întins pe o targă și e conectat la perfuzii. Din când în când, ridică cu greu capul ca să urmărească depozițiile. Probabil rostul gratiilor e să nu-i lase să fugă pe medicii care-l îngrijesc. 

În cușcă, Mubarack stă întins pe o targă și e conectat la perfuzii. Din când în când, ridică cu greu capul ca să urmărească depozițiile. Probabil rostul gratiilor e să nu-i lase să fugă pe medicii care-l îngrijesc. 

 

Mubarack e judecat pentru crime împotriva protestatarilor și corupție, riscând pedeapsa cu moartea. În caz că e găsit vinovat, el va fi deconectat de la perfuzii.

 

Procesul se desfășoară într-o aulă a Academiei de Poliție din Cairo. De aceea, în timp ce era întins pe targă, Mubarack a strigat amenințător: "Vă vor judeca colegii mei, academicienii!"

 

Din cauza turbulențelor din sala de judecată, judecătorul a cerut în repetate rânduri să se facă liniște. El a spus că, în caz contrar, a doua înfățișare din cadrul procesului va fi fără public, pe terenul din Regie.

 

Mubarack are 83 de ani și se află de atâta timp la conducerea țării încât mulți egipteni au impresia că predecesorul lui a fost Tutankamon. 

 

Acuzațiile de corupție se referă la faptul că, în timp ce era președinte, a plătit din bani publici niște chirurgi plasticieni să-i construiască o piramidă nazală la o clinică din Valea Regilor.

1 comentariu

 1. #1

  Nu e nici macar amuzant ce-ai scris acolo. Am zis totusi sa iti las un comm, ca sa nu zica sefii ca nu s-a uitat nimeni peste ce-ai scris. Voi toti in general, sunteti din ce in ce mai slabi. Nici pe departe ceea ce era acum vro 10 ani sa zicem. Si pentru ca tot sunteti o societate comerciala, nu imi mai ramane decat sa va urez : faliment rapid!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • O beție cu Marx

  26 mai 2020

  Un fermier german a încercat să se joace de-a Tarkovski cu naivii culegători de sparanghel din Ferentari, refăcînd pe plantația sa scena tulburătoare din filmul Solaris în care cosmonautul pierdut […]

 • Bătrînii noștri mor de tineri

  26 mai 2020

  Nu mai e mult și vom auzi cum a învins Klaus Iohannis epidemia de coronavirus. „Eu, Guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de […]

 • Conspirația incompetenților

  26 mai 2020

  România funcționează în virtutea inerției. Nu de azi, de ieri, ci aproape dintotdeauna. Mulți dintre concetățenii noștri, cam 2,5 milioane, cred că România e Bucureștiul. Alții cred că România e […]

 • Mozart pe colivă

  19 mai 2020

  Ca oaia bearcă ce-și ține coada iluzorie pe sus, Guvernul României le-a dat austriecilor o lecție de demnitate națională săptămîna trecută, obligîndu-i să trimită un tren special pentru româncelecare-i șterg […]

 • O nouă stafie bîntuie România: propaganda rusă

  19 mai 2020

  Propaganda rusă, poreclită uneori “propaganda pro-rusă”, e o specie eliberată recent pe piață, într-un moment în care anticorupția s-a demonetizat, Ciuma Roșie a trecut în Opoziție, iar pericolul maghiar, folosit […]