Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ce se mai poartă anul ăsta de Halloween

Zoom Ce se mai poartă anul ăsta de Halloween

Costumul de Halloween al lui Viorel Lis este format din pantaloni de stofă, un sacou elegant și vestă.

Portarul de la RTV a fost instruit să se uite cu atenție azi la persoanele pe care le lasă să intre în incinta televiziunii. În loc de Paula Iacob, ar putea fi un român care doar s-a costumat în ea.

Giovani Becali poartă numai costume de Halloween scumpe, de zombie care a adunat o avere colosală intermediind transferuri de fotbaliști. Deși anul ăsta s-ar putea să se costumeze în vampir elegant, care trăiește în lux și opulență.

Un interlop din Craiova a spus că, de Halloween, vrea să-și costumeze câțiva datornici în oameni fără un deget.

Meme Stoica l-a luat peste picior pe Duckadam, despre care a spus că are un singur costum de Halloween, nu câte unul pentru fiecare zi a anului, ca el.

Traian Băsescu vrea să se costumeze în șef de stat care care celălalt ochi mai mic decât altul.

Crin Antonescu a spus că vrea să se îmbrace azi într-un costum cu mâneci flexibile și comode, pentru a putea vorbi engleză ore întregi.

Pe la începutul anului, prin ianuarie, Gigi Becali se gândea să se costumeze de Halloween în școlăriță sexy, dar acum nu e nici locul și nici momentul.

Traian Băsescu tocmai a fost atenționat că persoana cu care a stat de vorbă nu era Laura Codruța Kovesi, ci Monica Macovei și Daniel Morar într-un parpalac, unul peste celălalt.

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint