Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai bune declarații ale candidaților la președinția României

Zoom Cele mai bune declarații ale candidaților la președinția României

Klaus Iohannis a apărut în fața mulțimii de susținători și a declarat cu șarmul său inimitabil: „Pentru limba română apăsați tasta 1. Für deutsche drücken Sie zwei. Votul dumneavoastră este foarte important pentru noi. Rămîneți la aparat, urmează un mesaj foarte important!”. După care domnul președinte a redat impecabil o foarte frumoasă melodie de lift corporatist.

Viorica Dăncilă și-a surprins auditoriul vorbind liber, fără ajutorul nici măcar al unei foi. Ușor-ușor, dilema își lăsa aripile negre și grele peste public: să fie un exercițiu supraomenesc de memorie sau doar revolta unei hîrtii decise să nu suporte chiar orice? Și mai mult de atît: faptul că Viorica vorbește în română ca Iliescu în engleză o recomandă drept patrioată înfocată, nu?

Dan Barna a fost din nou confruntat cu întrebări legate de afacerile lui cu fonduri europene. Spre dezamagirea adversarilor, candidatul USR a strivit toate acuzele veninoase cu logica, inteligența și calmul care îl caracterizează: „Dacă eram eu președinte, aceste afaceri n-ar fi avut loc!”.

Alexandru Cumpănașu a avut un moment de luciditate și s-a întrebat cu voce tare în fața suținătorilor: „Băi, dacă tot m-am cocoțat pe cadavre ca să ajung aici, n-ar fi normal să mituiesc electoratul cu colaci și colivă?”.

Mircea Diaconu a declarat răspicat: „Nu, nu candidez doar pentru că nevastă-mea mi-a dat niște bani ca să îi ofer buletin de Cotroceni. Și, că tot veni vorba, nu știți, la Bolintin e republică prezidențială sau monarhie?”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint