Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante 6 știri despre patrioți români

Zoom Cele mai importante 6 știri despre patrioți români

Un adevărat patriot român a văzut filmulețul în care un alt patriot român nu este servit cu mici de maghiarii asupritori și a devenit negru de supărare. Prin urmare, a fost exclus din cercul său de prieteni patrioți, pentru că românii adevărați nu-i suportă nici pe negri.

Al doilea patriot român a realizat că primul patriot român este victima unei conspirații sorosiste care urmărește să golească Transilvania de români transformîndu-i în negri și forțîndu-i să emigreze apoi în Congo. Deja adevărații patrioți congolezi sînt scandalizați de un filmuleț în care un concetățean de-al lor nu este servit cu banane pentru că nu le-a cerut în românește.

Al treilea patriot român a declarat nervos că situația trebuie remediată și că toți ungurii trebuie bătuți pînă văd stele verzi. Prin urmare, grupul de prieteni patrioți l-a exclus imediat pentru că 1) românii nu susțin violența și 2) ungurii trebuie bătuți pînă văd stele roșii galbene și albastre.

Al patrulea patriot român a realizat că insulte de genul ăsta n-ar fi fost posibile dacă blegul ăla de președinte alogen ar fi cumpărat elicoptere Apache în loc de rachete Patriot și ar fi zburat cu ele prin Secuime în timp ce din boxe se auzea nu „Zborul Valkiriilor”, ci „Noi sîntem români!”.

Al cincilea patriot român a declarat că el refuză să mai cumpere de la Kaufland pînă cînd magazinul își cere scuze de la el personal pentru jignirea adusă tuturor românilor. Kaufland a replicat: „Ne cerem scuze, în zona dumneavoastră există doar magazine Carrefour și Auchan”.

Al șaselea patriot român a decis să renunțe definitiv la gulaș şi la kürtös-kalács și să trăiască tradițional românește cu șaorma, burgeri și pizza.

Citeşte mai multe despre:

3 comentarii

 1. #1

  daca era un turist neamt chemau un angajat care vorbea germana. Eu zic sa le dam o pauza de cumparaturi…

 2. #2

  Să cântăm imnul lui Kashay;
  -C-așa-i românuuuu……!

 3. #3

  Kaufland a hotarat sa infiinteze o casa speciala pentru toti patriotii adevarati din toate tarile unde functioneaza, pentru ca acestia sa-si poata exprima profunda iubire de tara fara sa deranjeze nepatriotii flamanzi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint