Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante cadouri aduse de Moș Nicolae

Zoom Cele mai importante cadouri aduse de Moș Nicolae

Klaus Iohannis: “Întotdeauna am apreciat modul discret în care Moș Nicolae îmi aduce Cadoul Meu. Vine noaptea, umple ghetuțele și pleacă. Fără deranj și fără pretenții absurde să-i spun o poezie întreagă.”

Traian Băsescu: “Moșule, îți mulțumesc pentru cadourile din ghetuțe, da’ în mănușile de lîngă ele de ce nu pui nimic, bă, chitrosule?”

Florin Iordache: “Moșul nu mi-a adus nimic în ghetuțe. În schimb, am fost uimit să văd că mi-a umplut fridigerul de carne.”

Ion Iliescu: “Vă rog să încetați cu insinuările, nu e adevărat că Moș Nicolae mi-a adus anul ăsta o vărguță. Din anii ’90, Moșul îmi aduce același lucru: usturoi și un țăruș ascuțit într-o ghetuță și un Nemuritor cu o sabie tăioasă în cealaltă.”

Viorica Dăncilă: “Moșule, dacă și anul ăsta îmi aduci un Abecedar, adu-mi unul cu cotorul mai moale, că pe ăla de anul trecut n-am reușit să-l deschid!”

Călin Popescu Tăriceanu: “Moșule, nu contează cît de cuminte am fost, te rog să nu-mi mai pui neveste în ghetuțe!”

Tudorel Toader: “Bă, Livache, pentru ultima dată: nu pun amnistii în ghetuțe, nu mă chemă Nicolae și moș ești tu!”

Ilie Năstase: “Moșule, știi că nu sînt pretențios. Dacă se poate, anul ăsta aș vrea ceva frumos legat de muzică. De exemplu, un cvartet de coarde.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
romania100