Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante momente ale mitingurilor PSD contra statului paralel

Zoom Cele mai importante momente ale mitingurilor PSD contra statului paralel

Speriată că entuziasmul manifestanților pro-PSD ar putea transforma mitingul într-unul violent, conducerea Poliției Capitalei ar putea trimite de urgență cinci echipaje de jandarmi călări în Ghencea Militar.

Pentru a nu stîrni forțele de represiune ale statului paralel, PSD va organiza mitinguri clandestine în mijlocul tuturor tîrgurilor de Crăciun din țară. Desigur, unii participanți ar putea pretinde că nu știau că se află la un miting. De parcă ce altă semnificație ar avea un grup de oameni adunați într-un loc dominat de figuri imense îmbrăcate în roșu?

Fără nici o legătură cu viitoarele mitinguri PSD, Administrația Națiunală a Penitenciarelor a anunțat că în jur de 1.800 de deținuți au fost eliberați condiționat.

Liderii PSD își doresc un mare miting de susținere, care să demonstreze o dată pentru totdeauna că ei reprezintă majoritatea. Mai mulți cetățeni le recomandă să aleagă data de 21 decembrie.

Mai mulți membri marcanți ai PSD se vor declara fericiți să afle cît de iubiți sînt de populație. Un sondaj de opinie cu întrebarea “Susțineți PSD?” se va bucura de un “Da” în proporție zdrobitoare. În principiu, la fel de zdrobitoare ca și proporția în care respondenții au desenat pe același chestionar și un brad de Crăciun încărcat cu globuri. Mă rog, nu chiar globuri.

 

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
romania100