Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante știri de la parada de 1 Decembrie

Zoom Cele mai importante știri de la parada de 1 Decembrie

Românii se înghesuie la parada de 1 Decembrie, bucuroși să vadă că nici un dușman nu are curajul să stea în fața armatei române. Nimic anormal, de altfel. Toată lumea știe că dușmanii cei mai mari stau la tribuna oficială.

Donald Trump: “Mi-a părut rău să aud că rachetele Patriot nu vor defila și ele la parada voastră. Dar nu disperați: am vorbit eu la Kremlin și Vladimir a zis că ar fi foarte bucuros să vă trimită cîteva.”

Klaus Iohannis: “Astăzi ne-am adunat aici pentru a comemora unul din evenimentele de suflet ale românilor: Marea Unire.”

Fire harnică și îndatoritoare, Viorica Dăncilă a fost surprinsă de la primele ore împodobind festiv tancurile cu macrameuri și pești de sticlă.

Traian Băsescu: “Parada de 1 Decembrie îmi aduce mereu aminte că mi-am greșit cariera. Am fost căpitan de vas, dar în fiecare zi mă trezeam cu sentimentul că trebuie să comand o baterie.”

Liviu Dragnea: “Vă rog să nu mai lăsați figuranții din The Walking Dead să se infiltreze în Regimentul de Gardă Teleorman.”

Carmen Dan a promis că, anul acesta, Poliția Română se va mobiliza exemplar. Adică tancurile nu vor fi obligate de tablagii să facă rondul la Arcul de Triumf și infanteriștii nu vor fi amendați că merg prin mijlocul străzii în loc să folosească trecerile de pietoni.

Moment jubiliar: în 2018, România aniversează al patrulea an consecutiv în care parada de 1 Decembrie nu este întreruptă de coloana fostului ministru Gabriel Oprea

Florin Iordache a visat înainte de paradă cum niște drăcușori îl fugăresc cu un cazan de fasole în timp ce strigă: “Nu fi fraier, sînteți cuplul perfect al zilei!”.

Sărbătorim anul acesta un veac de la unirea cu Transilvania. Ne-ar plăcea să sărbătorim și o separare de nesimțire, de hoție, de măgărie și de mojicie. Dar pentru asta ne trebuie mai mult de o sută de ani.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
romania100