Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante știri despre 1 Mai

Zoom Cele mai importante știri despre 1 Mai

De 1 Mai, mii de corporatiști s-au înghesuit în Vama Veche la aceleași baruri și au băut aceeași bere pentru a demonstra că sînt la fel de liberi, rebeli și independenți în gîndire ca și colegii lor de birou, care stau la mesele alăturate.

De 1 Mai, corporatiștii hipsteri au făcut glume ironice pe Facebook despre întrecerile la care participau părinții lor în era socialistă, încercînd să obțină mai multe like-uri decît Gina de la Contabilitate sau Mihai de la Marketing.

De 1 Mai, românii au ieșit la pădure, să se bucure de aer curat alături de sute de alte grătare fumegînde.

De 1 Mai, Viorica Dăncilă și Maria Grapini nu au mai prididit cu pregătirile pentru grătarele de campanie. Recunosc și adversarii politici: cele două doamne sînt prinse într-un continuu tute-vino.

De 1 Mai, Klaus Iohannis a privit cu atenție și îngrijorare cum românii se îndoapă cu mici și cefe și ignoră, ca niște țărani inculți, grăsimea scursă, această delicatesă a lubrifianților.

De 1 Mai, Liviu Dragnea a invitat lumea la vila sa, la un grătar în curte. Încă nu e clar dacă e vorba de curtea din Teleorman sau de cea din Giurgiu.

De 1 Mai, românii au sărbătorit munca așa cum au știut ei mai bine: au rezistat impulsului de a munci între munți. Între munți de pet-uri de bere și caserole de mici.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]

 • Petroave!

  10 septembrie 2019

  Cea mai jalnică scuză este, totdeauna, „N-am știut!“. Copiilor poți să le-o ierți, dar adulților, nu. Mai ales că un principiu de drept spune că necunoașterea legii nu te absolvă […]

 • Nimerick

  3 septembrie 2019

  De mori ca mîine, scapi de-o povară: frica de moarte o să dispară și-o să te-apuce, unsă cu miere, o mare poftă de înviere.  

 • Adevărul e că nu se mai muncește, tovarăși

  3 septembrie 2019

  Analfabet și criminal, Nicolae Ceaușescu sare în ajutorul urmașilor săi președinți. Rafala care l-a împiedicat să ni se destăinuie pe larg începe să rănească un public tot mai numeros. Pe […]