Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante știri despre aducerea aurului înapoi în România

Zoom Cele mai importante știri despre aducerea aurului înapoi în România

Liviu Dragnea: “Nu este nici o problemă să depozităm întreaga rezervă de aur în România. Am vorbit cu doamna Veorica și mi-a garantat că are destule borcane de zacuscă și de murături.”

Viorica Dăncilă: “Am vorbit la englezi cu doamna Elisabeta, dar nu cred că ne-am înțeles. Eu îi ziceam să ne dea aurul înapoi și ea tot o ținea cu “Yes, gold bullion, yes”. Fă, să nu te pună dracu’ să faci bulion din aurul nostru că-ți fac coroana guler!”

Bursier român la Oxford: “Să mai zici că România nu e condusă de tîmpiți: tezaurul nostru a fost luat de ruși și noi vrem să-l recuperăm de la Londra…”

Mugur Isărescu: “Livache, nu fi căpcăun, ți-am mai zis: n-are sens să aduci tot aurul ăla de la Londra sub escortă cînd poți să repatriezi vreo două-trei bulibașe cu dantură strălucitoare.”

Donald Trump: “Am vorbit cu prietenul meu Vladimir și mi-a zis că se rezolvă, vă ajută el cu transportul aurului. Voi trebuie să-l aduceți doar pînă la București și de acolo se ocupă el.”

Patriarhul Daniel: “Este de datoria statului să aducă aurul nostru înapoi în țară. Trebuie să poleim și noi turlele alea de neam prost cu ceva.”

Legenda spune că perșii i-au turnat bogatului Crassus aur topit pe gît, doar-doar îi vor astîmpăra pofta de bogăție. Pînă acum am avut politicieni nesătui, dar acum vom avea și aur. Români, trageți singuri concluziile!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100

Editoriale
 • O dramă liberală cu un naționalist de operetă

  19 martie 2019

  Ca un proxenet grijuliu care încearcă să-și mărite protejata obosită căzînd la învoială cu clientul, domnul Ludovic Orban i-a luat pentru a doua oară Partidului Liberal rochie de mireasă de […]

 • Marketing și duplicitate

  19 martie 2019

  Frumoasele mașini germane slujesc lăcomia unor grupuri de afaceri cu înclinații penale. Grupul Volkswagen, de pildă, “a minţit în mod repetat şi a înşelat investitorii, consumatorii şi autorităţile de reglementare, […]

 • Un om cărunt

  19 martie 2019

  Când a devenit Eugen Orlando Teodorovici arogantul grețos de azi? Cu câțiva ani în urmă se juca de-a tehnocratul PSD și îi citeai în ochi acea slugărnicie proprie birocraților de […]

 • În așteptarea cîinilor cu drept de vot

  12 martie 2019

  Călăuzit de farul partidului purtat pe umeri de PRM-istul Codrin Ștefănescu, Liviu Dragnea pare că suferă de orbul găinii dacă n-a sesizat că “lătrăii” din Călărași nu erau nici tineri […]

 • Depinde cum privești femeia oarbă

  12 martie 2019

  Cînd spunem “justiție”, spunem “politică”. Cu aerul că invocăm absolutul spunem, de fapt, povestea unui exces. Așa cum arată faptele, justiția e numele îmbunătățit al lăcomiei, al cruzimii și al […]

romania100