Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante știri despre aducerea aurului înapoi în România

Zoom Cele mai importante știri despre aducerea aurului înapoi în România

Liviu Dragnea: “Nu este nici o problemă să depozităm întreaga rezervă de aur în România. Am vorbit cu doamna Veorica și mi-a garantat că are destule borcane de zacuscă și de murături.”

Viorica Dăncilă: “Am vorbit la englezi cu doamna Elisabeta, dar nu cred că ne-am înțeles. Eu îi ziceam să ne dea aurul înapoi și ea tot o ținea cu “Yes, gold bullion, yes”. Fă, să nu te pună dracu’ să faci bulion din aurul nostru că-ți fac coroana guler!”

Bursier român la Oxford: “Să mai zici că România nu e condusă de tîmpiți: tezaurul nostru a fost luat de ruși și noi vrem să-l recuperăm de la Londra…”

Mugur Isărescu: “Livache, nu fi căpcăun, ți-am mai zis: n-are sens să aduci tot aurul ăla de la Londra sub escortă cînd poți să repatriezi vreo două-trei bulibașe cu dantură strălucitoare.”

Donald Trump: “Am vorbit cu prietenul meu Vladimir și mi-a zis că se rezolvă, vă ajută el cu transportul aurului. Voi trebuie să-l aduceți doar pînă la București și de acolo se ocupă el.”

Patriarhul Daniel: “Este de datoria statului să aducă aurul nostru înapoi în țară. Trebuie să poleim și noi turlele alea de neam prost cu ceva.”

Legenda spune că perșii i-au turnat bogatului Crassus aur topit pe gît, doar-doar îi vor astîmpăra pofta de bogăție. Pînă acum am avut politicieni nesătui, dar acum vom avea și aur. Români, trageți singuri concluziile!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
 • Cum a inventat mama lui Liviu Dragnea la ea în sat capotul, umbrela și bulzul geto-dac

  21 mai 2019

  Liviu Dragnea i-a smuls lui Petre Daea ciosvîrta oii de la gură, jucîndu-se cu ministrul Agriculturii de-a Don Quijote. Se vede însă că elevul Dragnea Liviu n-a aprofundat romanul cu […]

 • Să rezolvăm Securitatea!

  21 mai 2019

  Președintele României, Traian Băsescu, a fost securist (sînt documente). Premierul României, Radu Vasile, a fost informator al Securității (a recunoscut-o public fostul președinte Emil Constantinescu). Premierul Theodor Stolojan a lucrat […]

 • Despre ce vorbim?

  21 mai 2019

  Taximetriștii sunt pesediști, la asta se rezumă scandalul Uber. La fel ca pesediștii, ei nu au respect pentru reguli. Sunt mitocani, fac prețuri, conduc mașini mizerabile, la fel cum Liviu […]

 • Sasus captivus

  14 mai 2019

  Dacă C.T. Popescu și Emil Hurezeanu ar fi trăit pe vremea summit-ului de la Maglavit, cînd un cioban mut a purtat convorbiri rodnice cu Dumnezeu, n-am nici o îndoială că […]

 • Mahmurul și-a făcut datoria

  14 mai 2019

  Din denunțurile scoțienilor Walker, Ballantine și Chivas, care au continuat să colaboreze cu ofițerul Traian Băsescu și după ce acesta s-a repatriat de la Anvers, se înțelege că fostul președinte […]

romania100