Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante știri despre aducerea aurului înapoi în România

Zoom Cele mai importante știri despre aducerea aurului înapoi în România

Liviu Dragnea: “Nu este nici o problemă să depozităm întreaga rezervă de aur în România. Am vorbit cu doamna Veorica și mi-a garantat că are destule borcane de zacuscă și de murături.”

Viorica Dăncilă: “Am vorbit la englezi cu doamna Elisabeta, dar nu cred că ne-am înțeles. Eu îi ziceam să ne dea aurul înapoi și ea tot o ținea cu “Yes, gold bullion, yes”. Fă, să nu te pună dracu’ să faci bulion din aurul nostru că-ți fac coroana guler!”

Bursier român la Oxford: “Să mai zici că România nu e condusă de tîmpiți: tezaurul nostru a fost luat de ruși și noi vrem să-l recuperăm de la Londra…”

Mugur Isărescu: “Livache, nu fi căpcăun, ți-am mai zis: n-are sens să aduci tot aurul ăla de la Londra sub escortă cînd poți să repatriezi vreo două-trei bulibașe cu dantură strălucitoare.”

Donald Trump: “Am vorbit cu prietenul meu Vladimir și mi-a zis că se rezolvă, vă ajută el cu transportul aurului. Voi trebuie să-l aduceți doar pînă la București și de acolo se ocupă el.”

Patriarhul Daniel: “Este de datoria statului să aducă aurul nostru înapoi în țară. Trebuie să poleim și noi turlele alea de neam prost cu ceva.”

Legenda spune că perșii i-au turnat bogatului Crassus aur topit pe gît, doar-doar îi vor astîmpăra pofta de bogăție. Pînă acum am avut politicieni nesătui, dar acum vom avea și aur. Români, trageți singuri concluziile!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Toader s-a făcut băiat mare

  17 septembrie 2019

  Aidoma unui copil fugit de acasă și aciuit în Gara de Nord, Toader Paleologu a fost luat sub pulpană de un drojdier bătrîn și hîrșit în rele, dispus să-l învețe […]

 • Călăreții fără cap

  17 septembrie 2019

  Între pusta maghiară și stepa rusească, pe terenul cu obstacole moștenit de la strămoși, România aleargă, ca un cal deșelat de istorie, să prindă din urmă Occidentul. Singura ei certitudine, […]

 • Votul la fără taxe

  17 septembrie 2019

  79.997 de cetățeni români stabiliți în străinătate s-au înscris fie pentru a vota prin corespondență, fie pentru a solicita să voteze la o secție de votare mai aproape de casă. […]

 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]