Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante știri despre aducerea aurului înapoi în România

Zoom Cele mai importante știri despre aducerea aurului înapoi în România

Liviu Dragnea: “Nu este nici o problemă să depozităm întreaga rezervă de aur în România. Am vorbit cu doamna Veorica și mi-a garantat că are destule borcane de zacuscă și de murături.”

Viorica Dăncilă: “Am vorbit la englezi cu doamna Elisabeta, dar nu cred că ne-am înțeles. Eu îi ziceam să ne dea aurul înapoi și ea tot o ținea cu “Yes, gold bullion, yes”. Fă, să nu te pună dracu’ să faci bulion din aurul nostru că-ți fac coroana guler!”

Bursier român la Oxford: “Să mai zici că România nu e condusă de tîmpiți: tezaurul nostru a fost luat de ruși și noi vrem să-l recuperăm de la Londra…”

Mugur Isărescu: “Livache, nu fi căpcăun, ți-am mai zis: n-are sens să aduci tot aurul ăla de la Londra sub escortă cînd poți să repatriezi vreo două-trei bulibașe cu dantură strălucitoare.”

Donald Trump: “Am vorbit cu prietenul meu Vladimir și mi-a zis că se rezolvă, vă ajută el cu transportul aurului. Voi trebuie să-l aduceți doar pînă la București și de acolo se ocupă el.”

Patriarhul Daniel: “Este de datoria statului să aducă aurul nostru înapoi în țară. Trebuie să poleim și noi turlele alea de neam prost cu ceva.”

Legenda spune că perșii i-au turnat bogatului Crassus aur topit pe gît, doar-doar îi vor astîmpăra pofta de bogăție. Pînă acum am avut politicieni nesătui, dar acum vom avea și aur. Români, trageți singuri concluziile!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • În căutarea țăranului pierdut

  18 februarie 2020

  Prin anii ’90, șoseaua dintre Craiova si Calafat purta la gît în plină iarnă salbe de potîrnichi și de prepelițe, care spre a nu fi detectate pe cîmpul înzăpezit de […]

 • Instinct primar

  18 februarie 2020

  Partidele bătrîne se închină la chipul cioplit al primarului. Și PSD, și PNL se prosternează la picioarele acestei divinități păgîne. Au primari mulți pe care vor să-i păstreze fiindcă fără […]

 • Cine suntem, ce mai vrem

  18 februarie 2020

  „Să se știe cine suntem și ce vrem“, spunea Ion Iliescu în decembrie 1989 despre necesitatea unei comunicări cu ambasada Uniunii Sovietice. Desigur, sovieticii știau destul de bine și cine […]

 • Ludovic autorăstignit a doua oară

  11 februarie 2020

  După ce a fost bătut la școală de niște derbedei, elevul conștiincios Ludovic Orban, sfătuit de domnul diriginte, a decis să-și dea singur palme în fața clasei dacă împricinații refuză […]

 • Războaiele care ne-au prostit

  11 februarie 2020

  Cînd vine vorba despre înapoierea României, două tabere duc greul bătăliei. Una susține că sîntem ținuți pe loc de corupție. Cealaltă e de părere că sîntem victima conspirației internaționale. În […]