Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante știri despre cutremur

Zoom Cele mai importante știri despre cutremur

Traian Băsescu: “Da, cutremurul e neplăcut, dar nu m-a luat prin surprindere. M-am învățat de mult să fiu agil ca o pisică și să cad mereu în cele patru labe.”

Oglinda Vioricăi Dăncilă: “Da, a fost un cutremur. Unul micuț, mic de tot. Stai liniștită, regina mea, tot tu ești cea mai mare catastrofă din România!”

Moise Guran: “E adevărat că aplicația mea n-a detectat acest cutremur penibil de 5,8 grade. După cum bine vă amintiți, ea le detectează doar pe cele de 10 grade. Așa e cînd tinzi spre excelență.”

Guvernarea PSD este atît de eficientă încît nici un dezastru natural nu mai simte nevoia să vină în România.

Teoria conspirației: sîmbătă nu a fost nici un cutremur. A fost doar scoarța terestră care a pufnit în rîs auzind declarațiile despre om și maimuță ale noului ministru Hurduc.

Klaus Iohannis: “Am urmărit cu atenție și îngrijorare desfășurarea acestui cutremur: cetățenii pot sta liniștiți, în baia președintelui n-a căzut nici una din plăcile de faianță puse de mine.”

Viorica Dăncilă: “Cînd a început cutremurul, un consilier mi-a țipat grăbit să nu fug pe scări, că sigur pică. Păi ce, eu sînt proastă? Am luat liftul!”

Mircea Badea a ieșit nervos din casă, amenințînd să arate că este mult mai violent decît orice cutremur care îi tulbură somnul de frumusețe. Parolist cum îl știm, vedeta Antenei 3 a început să tremure imediat ce pe stradă a apărut un motociclist.

Cutremurul din Grecia a fost mai mare decît cel din România. Ai naibii greci, cum știu ei să ofere senzații mai de calitate decît românii!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Poate fi un orbete președinte de țară?

  20 august 2019

  Klaus Iohannis a pierdut ocazia de-a juca o scenetă biblică pe țărmul Mării Negre fiindcă, dacă s-ar fi aplecat asupra soldățelului american leșinat și l-ar fi cărat în brațele-i vînjoase […]

 • Președintele armatei moarte

  20 august 2019

  Marți, 20 august, peluza Casei Albe va duce iar povara președintelui Iohannis. Sînt fire de iarbă care au avut norocul să geamă sub pantofii unui Macron, unui Netanyahu, unei Merkel […]

 • Politiciene disperate

  20 august 2019

  Ne îndreptăm, cu pași mari, spre momentul în care va fi aproape obligatoriu ca politica să fie condusă de către femei. Dintr-un domeniu eminamente patriarhal, politica tinde să devină tărâmul […]

 • “Întîmplări din irealitatea imediată”

  13 august 2019

  Aflînd că pușcăriile românești sînt mari producătoare de scriitori bine furajați, o editură newyorkeză i-a făcut domnului Gheorghe Dincă o ofertă de nerefuzat pentru publicarea unui bestseller memorialistic cu titlul […]

 • Planul Marshall pentru săraci

  13 august 2019

  America și Occidentul european trag fără chef de o căsnicie obosită, împovărată de ani și de plictiseală. Duși sînt anii logodnei, cînd generalul Marshall a descălecat la Paris din spinarea […]