Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante știri despre cutremur

Zoom Cele mai importante știri despre cutremur

Traian Băsescu: “Da, cutremurul e neplăcut, dar nu m-a luat prin surprindere. M-am învățat de mult să fiu agil ca o pisică și să cad mereu în cele patru labe.”

Oglinda Vioricăi Dăncilă: “Da, a fost un cutremur. Unul micuț, mic de tot. Stai liniștită, regina mea, tot tu ești cea mai mare catastrofă din România!”

Moise Guran: “E adevărat că aplicația mea n-a detectat acest cutremur penibil de 5,8 grade. După cum bine vă amintiți, ea le detectează doar pe cele de 10 grade. Așa e cînd tinzi spre excelență.”

Guvernarea PSD este atît de eficientă încît nici un dezastru natural nu mai simte nevoia să vină în România.

Teoria conspirației: sîmbătă nu a fost nici un cutremur. A fost doar scoarța terestră care a pufnit în rîs auzind declarațiile despre om și maimuță ale noului ministru Hurduc.

Klaus Iohannis: “Am urmărit cu atenție și îngrijorare desfășurarea acestui cutremur: cetățenii pot sta liniștiți, în baia președintelui n-a căzut nici una din plăcile de faianță puse de mine.”

Viorica Dăncilă: “Cînd a început cutremurul, un consilier mi-a țipat grăbit să nu fug pe scări, că sigur pică. Păi ce, eu sînt proastă? Am luat liftul!”

Mircea Badea a ieșit nervos din casă, amenințînd să arate că este mult mai violent decît orice cutremur care îi tulbură somnul de frumusețe. Parolist cum îl știm, vedeta Antenei 3 a început să tremure imediat ce pe stradă a apărut un motociclist.

Cutremurul din Grecia a fost mai mare decît cel din România. Ai naibii greci, cum știu ei să ofere senzații mai de calitate decît românii!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Cioclii

  4 august 2020

  Viziunea convalescentului privind în oglindă Fiți gata la harpoane că îngeru-i la copcă în țara cea vestită și rece de sub votcă cu turlele înfipte în nori pînă-n prăsea, momiți-l […]

 • N-a mai mers la pușcărie, hai, măcar, la Primărie!

  4 august 2020

  Așa cum bețivii adevărați își revin spre dimineață dacă simt pe gîtlej un nou pîrîiaș de vodcă, Traian Băsescu dă semne de dezmeticire. Lunga mahmureală politică nu i-a priit. Abstinența, […]

 • România din ce în ce mai puțin educată

  4 august 2020

  Klaus Iohannis este profesor. Nu și-a mai exercitat meseria din 1997, e drept, acela fiind anul în care a părăsit definitiv catedra pentru un post în administrație. Mai întâi inspector […]

 • Martirii carantinei

  28 iulie 2020

  Printr-o ironie a sorții, săptămîna trecută Marea Neagră și-a luat și ea rația de libertate, fiindcă din două sute de mii de samavolnici care s-au scăldat în lipsa de respect […]

 • Cel mai scump dulap din istorie

  28 iulie 2020

  „Am obținut pentru România o sumă impresionantă, 79,9 miliarde de euro“, a zis președintele Iohannis, și s-au găsit destui să se repeadă să-i pupe mîinile ca unui binefăcător. Banii ăștia, […]