Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante știri despre cutremur

Zoom Cele mai importante știri despre cutremur

Traian Băsescu: “Da, cutremurul e neplăcut, dar nu m-a luat prin surprindere. M-am învățat de mult să fiu agil ca o pisică și să cad mereu în cele patru labe.”

Oglinda Vioricăi Dăncilă: “Da, a fost un cutremur. Unul micuț, mic de tot. Stai liniștită, regina mea, tot tu ești cea mai mare catastrofă din România!”

Moise Guran: “E adevărat că aplicația mea n-a detectat acest cutremur penibil de 5,8 grade. După cum bine vă amintiți, ea le detectează doar pe cele de 10 grade. Așa e cînd tinzi spre excelență.”

Guvernarea PSD este atît de eficientă încît nici un dezastru natural nu mai simte nevoia să vină în România.

Teoria conspirației: sîmbătă nu a fost nici un cutremur. A fost doar scoarța terestră care a pufnit în rîs auzind declarațiile despre om și maimuță ale noului ministru Hurduc.

Klaus Iohannis: “Am urmărit cu atenție și îngrijorare desfășurarea acestui cutremur: cetățenii pot sta liniștiți, în baia președintelui n-a căzut nici una din plăcile de faianță puse de mine.”

Viorica Dăncilă: “Cînd a început cutremurul, un consilier mi-a țipat grăbit să nu fug pe scări, că sigur pică. Păi ce, eu sînt proastă? Am luat liftul!”

Mircea Badea a ieșit nervos din casă, amenințînd să arate că este mult mai violent decît orice cutremur care îi tulbură somnul de frumusețe. Parolist cum îl știm, vedeta Antenei 3 a început să tremure imediat ce pe stradă a apărut un motociclist.

Cutremurul din Grecia a fost mai mare decît cel din România. Ai naibii greci, cum știu ei să ofere senzații mai de calitate decît românii!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • O, ce veste minunate!

  11 decembrie 2018

  Ultraliberalul Macron s-a comportat ca un peștișor de acvariu dispus să facă ordine în ocean. Adică să-i scutească pe marii rechini de taxa pe pradă și să le mărească guvizilor […]

 • Manu militari

  11 decembrie 2018

  Un grup organizat de generali SRI înfășurat, ca un fular de postav, în jurul președintelui Iohannis, la Alba Iulia. O imagine-stigmat, rămasă pe umărul Centenarului, în lipsă de altceva mai […]

 • Cel mai lent din curtea școlii

  11 decembrie 2018

  În decembrie 2015, Klaus Iohannis era pe val. Sărbătorea un an de la preluarea mandatului prezidențial și reușise să scape de guvernul PSD condus de Ponta, instalând un guvern tehnocrat. […]

 • În mahalalele istoriei

  4 decembrie 2018

  În vreme ce stafia miliardarului Soros stă cu ochii pe fostele țări socialiste ca nu cumva guvernanții să bage nechezol în rația noastră de libertate, Karl Marx și-a scos și […]

 • Cîinii de pază ai Securității

  4 decembrie 2018

  Samsarul agrar Adrian Rădulescu, valetul moșierului de la Nana și fost parlamentar PDL, a recunoscut controlul serviciilor asupra listelor de candidați. “Nu l-am adus noi, l-au adus Serviciile și ni […]

romania100