Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante știri despre fugarii din PSD

Zoom Cele mai importante știri despre fugarii din PSD

Klaus Iohannis: “Am urmărit cu atenție și îngrijorare această fugă a parlamentarilor din PSD. Ca președinte, mă bucur să văd că partidul penalilor pierde susținerea propriilor membri. Ca etnic german, însă, mă întristez să văd că românii au rămas la fel de lași și trădători ca pe vremea lu’ bunicu’.”

Liviu Dragnea: “Au plecat în alt partid? Viorico, vezi ce se întîmplă dacă nu asculți de Daddy și le explici tu la oameni cum să ajungă la Biroul Permanent? Uite, de aia nu putem avea guvernări frumoase!”

Victor Ponta: “Am pornit la drum cu visul de a realiza un partid nou, tînăr, de viitor. Dar e vorba de mine, totuși, deci parcă văd că-mi iese tot PSD.”

Viorica Dăncilă: “Nu se poate să fi fugit, l-am ținut strîns de mînă și nu i-am dat drumul. Cum, nu Juncker voia să fugă din PSD? Of, mămicule, mie de ce nu-mi spune nimeni lucrurile astea?”

Nicolae Văcăroiu: “Ce se-ntîmplă… nu înțeleg. A fugit cineva din PSD? Eu știam că Săniuța fuge, și asta ar fi fost grav pentru că nimeni n-o ajunge.”

Ion Iliescu: “Să le fie rușine dezertorilor! Dar nu vă fie teamă, partidul nostru are susținerea populației. Dacă ar fi vreodată în pericol ar ieși și morții din morminte ca să-l apere. De fapt, am auzit că prin Teleorman se întîmplă asta în mod frecvent.”

Stere Gulea: Moromeții 2 n-a fost nimic, să vedeți ce film scot din Stăpînul Inelelor 2! Ideea e genială, așa cum ar fi scris-o Tolkien dacă i-ar fi dat voie regimul: deci niște orci se răzvrătesc contra unui necroman sinistru și fug în tabăra celor buni, condus de fostul stăpîn al necromanului. În final, după lupte crîncene, se dovedește că toți sînt, de fapt, niște goblini urmăriți de o nație de fazani.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100

Editoriale
 • O dramă liberală cu un naționalist de operetă

  19 martie 2019

  Ca un proxenet grijuliu care încearcă să-și mărite protejata obosită căzînd la învoială cu clientul, domnul Ludovic Orban i-a luat pentru a doua oară Partidului Liberal rochie de mireasă de […]

 • Marketing și duplicitate

  19 martie 2019

  Frumoasele mașini germane slujesc lăcomia unor grupuri de afaceri cu înclinații penale. Grupul Volkswagen, de pildă, “a minţit în mod repetat şi a înşelat investitorii, consumatorii şi autorităţile de reglementare, […]

 • Un om cărunt

  19 martie 2019

  Când a devenit Eugen Orlando Teodorovici arogantul grețos de azi? Cu câțiva ani în urmă se juca de-a tehnocratul PSD și îi citeai în ochi acea slugărnicie proprie birocraților de […]

 • În așteptarea cîinilor cu drept de vot

  12 martie 2019

  Călăuzit de farul partidului purtat pe umeri de PRM-istul Codrin Ștefănescu, Liviu Dragnea pare că suferă de orbul găinii dacă n-a sesizat că “lătrăii” din Călărași nu erau nici tineri […]

 • Depinde cum privești femeia oarbă

  12 martie 2019

  Cînd spunem “justiție”, spunem “politică”. Cu aerul că invocăm absolutul spunem, de fapt, povestea unui exces. Așa cum arată faptele, justiția e numele îmbunătățit al lăcomiei, al cruzimii și al […]

romania100