Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante știri despre fugarii din PSD

Zoom Cele mai importante știri despre fugarii din PSD

Klaus Iohannis: “Am urmărit cu atenție și îngrijorare această fugă a parlamentarilor din PSD. Ca președinte, mă bucur să văd că partidul penalilor pierde susținerea propriilor membri. Ca etnic german, însă, mă întristez să văd că românii au rămas la fel de lași și trădători ca pe vremea lu’ bunicu’.”

Liviu Dragnea: “Au plecat în alt partid? Viorico, vezi ce se întîmplă dacă nu asculți de Daddy și le explici tu la oameni cum să ajungă la Biroul Permanent? Uite, de aia nu putem avea guvernări frumoase!”

Victor Ponta: “Am pornit la drum cu visul de a realiza un partid nou, tînăr, de viitor. Dar e vorba de mine, totuși, deci parcă văd că-mi iese tot PSD.”

Viorica Dăncilă: “Nu se poate să fi fugit, l-am ținut strîns de mînă și nu i-am dat drumul. Cum, nu Juncker voia să fugă din PSD? Of, mămicule, mie de ce nu-mi spune nimeni lucrurile astea?”

Nicolae Văcăroiu: “Ce se-ntîmplă… nu înțeleg. A fugit cineva din PSD? Eu știam că Săniuța fuge, și asta ar fi fost grav pentru că nimeni n-o ajunge.”

Ion Iliescu: “Să le fie rușine dezertorilor! Dar nu vă fie teamă, partidul nostru are susținerea populației. Dacă ar fi vreodată în pericol ar ieși și morții din morminte ca să-l apere. De fapt, am auzit că prin Teleorman se întîmplă asta în mod frecvent.”

Stere Gulea: Moromeții 2 n-a fost nimic, să vedeți ce film scot din Stăpînul Inelelor 2! Ideea e genială, așa cum ar fi scris-o Tolkien dacă i-ar fi dat voie regimul: deci niște orci se răzvrătesc contra unui necroman sinistru și fug în tabăra celor buni, condus de fostul stăpîn al necromanului. În final, după lupte crîncene, se dovedește că toți sînt, de fapt, niște goblini urmăriți de o nație de fazani.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Două nimerick-uri

  22 ianuarie 2019

  *** N-ați lăsat în urma voastră temple, nici hrisoave grele cu peceți, ci-n closetul gării, cu exemple, v-ați întins doar mucii pe pereți. Peste veacuri oamenii de știință or să […]

 • Cîtă putere are Puterea?

  22 ianuarie 2019

  Puterea politică e făcută din legi, instituții și bani, la care se adaugă spiritul de toleranță al societății. După cum merg treburile la noi, puterea politică pare să aibă două […]

 • Șah și table cu Justiția

  22 ianuarie 2019

  Acum aproape două decenii, pe culoarele tribunalelor umblau diverși domni și doamne cu rochii negre lungi, trăgând cu urechea la greii Baroului București, în încercarea de a mai prinde câte […]

 • Piesă neterminată pentru o Europă mecanică

  15 ianuarie 2019

  La Ateneul Român, floarea politichiei bruxeleze s-a ridicat condescendentă la suprafața borșului de tărîțe dîmbovițean intrat oficial în fermentația iluzoriei președinții rotative a UE. În realitate, singurul român care chiar […]

 • Tusk și vocea României

  15 ianuarie 2019

  Discursul lui Donald Tusk de la Ateneu n-a fost doar un episod de marketing personal, ci și o concluzie amară pentru clasa noastră politică, mică de statură, mută și surdă, […]

romania100