Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante știri despre fugarii din PSD

Zoom Cele mai importante știri despre fugarii din PSD

Klaus Iohannis: “Am urmărit cu atenție și îngrijorare această fugă a parlamentarilor din PSD. Ca președinte, mă bucur să văd că partidul penalilor pierde susținerea propriilor membri. Ca etnic german, însă, mă întristez să văd că românii au rămas la fel de lași și trădători ca pe vremea lu’ bunicu’.”

Liviu Dragnea: “Au plecat în alt partid? Viorico, vezi ce se întîmplă dacă nu asculți de Daddy și le explici tu la oameni cum să ajungă la Biroul Permanent? Uite, de aia nu putem avea guvernări frumoase!”

Victor Ponta: “Am pornit la drum cu visul de a realiza un partid nou, tînăr, de viitor. Dar e vorba de mine, totuși, deci parcă văd că-mi iese tot PSD.”

Viorica Dăncilă: “Nu se poate să fi fugit, l-am ținut strîns de mînă și nu i-am dat drumul. Cum, nu Juncker voia să fugă din PSD? Of, mămicule, mie de ce nu-mi spune nimeni lucrurile astea?”

Nicolae Văcăroiu: “Ce se-ntîmplă… nu înțeleg. A fugit cineva din PSD? Eu știam că Săniuța fuge, și asta ar fi fost grav pentru că nimeni n-o ajunge.”

Ion Iliescu: “Să le fie rușine dezertorilor! Dar nu vă fie teamă, partidul nostru are susținerea populației. Dacă ar fi vreodată în pericol ar ieși și morții din morminte ca să-l apere. De fapt, am auzit că prin Teleorman se întîmplă asta în mod frecvent.”

Stere Gulea: Moromeții 2 n-a fost nimic, să vedeți ce film scot din Stăpînul Inelelor 2! Ideea e genială, așa cum ar fi scris-o Tolkien dacă i-ar fi dat voie regimul: deci niște orci se răzvrătesc contra unui necroman sinistru și fug în tabăra celor buni, condus de fostul stăpîn al necromanului. În final, după lupte crîncene, se dovedește că toți sînt, de fapt, niște goblini urmăriți de o nație de fazani.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
Editoriale
 • Ce ne facem noi, țiganii, dacă vin americanii 

  25 iunie 2019

  Dacă pe vremuri românii se dedulceau cu lucrurile refuzate la export, pentru care, în fața magazinelor, se dădeau adevărate lupte de stradă, iacătă am trăit să vedem și o situație […]

 • A fost sau n-a fost?

  25 iunie 2019

  Ca întotdeauna la alegeri, și pe 26 mai s-au furat voturi. Cîte? Niciodată nu vom ști. De fapt, niciodată n-am știut cîtă democrație se falsifică la urne. Numărul buletinelor falsificate […]

 • Nimic cu nimic / Primul nimic

  25 iunie 2019

  Ne aflăm, acum, la președintele cu numărul 5 din scurta istorie a republicii române. Primul președinte a fost Nicolae Ceaușescu, din 1974 până în 1989. Practic, pe vremea lui s-a […]

 • Limbă dulce, cur viclean, caracter de est-german

  18 iunie 2019

  De la „Ține, țațo, curu’ zvelt”, subversivul șlagăr pe care Maria Tănase l-a cîntat în timpul războiului la o petrecere dată de Manfred von Killinger, ambasadorului Germaniei la București, pînă […]

 • Riscul mersului pe Barna

  18 iunie 2019

  Sub coordonarea unuia dintre foștii căprari ai poliției politice a fost pus pe piață un sondaj în care Dacian Cioloș îl zdrobește pe Dan Barna în competiția internă pentru candidatura […]

bt