Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante știri despre Gabriela Firea

Zoom Cele mai importante știri despre Gabriela Firea

Echipa de medici care a operat-o pe Gabriela Firea: “Sperăm că măcar acum doamna Gabi va pricepe, o dată pentru totdeauna, că sănătatea nu se repară cu sîrmă. Așa cum nici traficul nu se repară cu borduri, nici conductele RADET cu lipsă de fonduri.”

CFR Călători: “Nici nu e de mirare că medicii au exclamat Sîrma, băăă! cînd au examinat colonul doamnei Firea. Și în vagoanele noastre miroase la fel!”

Surse care doresc să-și păstreze anonimatul susțin că, după metalica descoperire, Florentin Pandele bătea cu un par în mînă în poarta Cotroceniului, strigînd: “Dacă găsesc vreo pată de ulei pe așternut sau vreo piuliță pe sub pat te omor, băăă!”.

Petre Daea: “De data asta nu cred că e vina cormoranilor. Pur și simplu, doamna Firea s-a așezat din greșeală pe un porc cu belciug.”

Klaus Iohannis: “Nu înțeleg de ce se face atîta tevatură pentru o biată sîrmă. Doamna Carmen îmi găsește zeci de sîrme după ce mă tunde cu foarfeca de tablă și niciodată nu a chemat doctorul. Poate doar pe mecanicul de la garaj, dar era în altă problemă.”

Gabriela Firea: “Sper că această telenovelă penibilă despre cît de patrioată sînt eu cînd vine vorba de medici și-a atins scopul și publicul a priceput că, atunci cînd e vorba de implicare, pe mine mă doare-n cur trup și suflet!”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]

 • Petroave!

  10 septembrie 2019

  Cea mai jalnică scuză este, totdeauna, „N-am știut!“. Copiilor poți să le-o ierți, dar adulților, nu. Mai ales că un principiu de drept spune că necunoașterea legii nu te absolvă […]

 • Nimerick

  3 septembrie 2019

  De mori ca mîine, scapi de-o povară: frica de moarte o să dispară și-o să te-apuce, unsă cu miere, o mare poftă de înviere.  

 • Adevărul e că nu se mai muncește, tovarăși

  3 septembrie 2019

  Analfabet și criminal, Nicolae Ceaușescu sare în ajutorul urmașilor săi președinți. Rafala care l-a împiedicat să ni se destăinuie pe larg începe să rănească un public tot mai numeros. Pe […]