Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante știri despre lupta Guvernului cu autostrăzile

Zoom Cele mai importante știri despre lupta Guvernului cu autostrăzile

După ce Ștefan Mandachi a făcut un metru de autostradă, Guvernul s-a mobilizat exemplar și, drept răspuns, a făcut o autostradă de un metru.

Autostrada însă a rămas neterminată pentru că experții guvernamentali nu pot implementa și groapa tradițională într-un spațiu atît de limitat.

Momentan s-a ajuns la un compromis: Guvernul face un studiu de fezabilitate pe bani publici și groapa va rămîne în buzunarul contribuabililor.

Pentru că trăim în era sharing economy-ului și a mobilității, autostrada de un metru a fost pusă pe roți și poate fi transportată la cerere, pentru a putea fi inaugurată de orice primar PSD.

Mai mulți ciobani au reclamat autostrada de un metru la CEDO, furioși că oile lor nu beneficiază nici măcar de patru metri pătrați, așa cum prevede legislația în vigoare.

Viorica Dăncilă: “Decît să vorbesc liber și să spun prostii, mai bine să am o străduță în față și să citesc marcajele de pe ea.”

Gabriela Firea: “Un metru este dimensiunea perfectă pentru o autostradă. Pe una mai mare mileurile arată ridicol, credeți-mă pe mine!”

Momentan, în materie de autostrăzi, România a rămas în drum. Din fericire, românii sînt băieți deștepți și continuă să folosească autostrăzile nemților, italienilor și spaniolilor de cîte ori pleacă în concediu înapoi în țară.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Toader s-a făcut băiat mare

  17 septembrie 2019

  Aidoma unui copil fugit de acasă și aciuit în Gara de Nord, Toader Paleologu a fost luat sub pulpană de un drojdier bătrîn și hîrșit în rele, dispus să-l învețe […]

 • Călăreții fără cap

  17 septembrie 2019

  Între pusta maghiară și stepa rusească, pe terenul cu obstacole moștenit de la strămoși, România aleargă, ca un cal deșelat de istorie, să prindă din urmă Occidentul. Singura ei certitudine, […]

 • Votul la fără taxe

  17 septembrie 2019

  79.997 de cetățeni români stabiliți în străinătate s-au înscris fie pentru a vota prin corespondență, fie pentru a solicita să voteze la o secție de votare mai aproape de casă. […]

 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]