Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante știri despre lupta Guvernului cu autostrăzile

Zoom Cele mai importante știri despre lupta Guvernului cu autostrăzile

După ce Ștefan Mandachi a făcut un metru de autostradă, Guvernul s-a mobilizat exemplar și, drept răspuns, a făcut o autostradă de un metru.

Autostrada însă a rămas neterminată pentru că experții guvernamentali nu pot implementa și groapa tradițională într-un spațiu atît de limitat.

Momentan s-a ajuns la un compromis: Guvernul face un studiu de fezabilitate pe bani publici și groapa va rămîne în buzunarul contribuabililor.

Pentru că trăim în era sharing economy-ului și a mobilității, autostrada de un metru a fost pusă pe roți și poate fi transportată la cerere, pentru a putea fi inaugurată de orice primar PSD.

Mai mulți ciobani au reclamat autostrada de un metru la CEDO, furioși că oile lor nu beneficiază nici măcar de patru metri pătrați, așa cum prevede legislația în vigoare.

Viorica Dăncilă: “Decît să vorbesc liber și să spun prostii, mai bine să am o străduță în față și să citesc marcajele de pe ea.”

Gabriela Firea: “Un metru este dimensiunea perfectă pentru o autostradă. Pe una mai mare mileurile arată ridicol, credeți-mă pe mine!”

Momentan, în materie de autostrăzi, România a rămas în drum. Din fericire, românii sînt băieți deștepți și continuă să folosească autostrăzile nemților, italienilor și spaniolilor de cîte ori pleacă în concediu înapoi în țară.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • În căutarea țăranului pierdut

  18 februarie 2020

  Prin anii ’90, șoseaua dintre Craiova si Calafat purta la gît în plină iarnă salbe de potîrnichi și de prepelițe, care spre a nu fi detectate pe cîmpul înzăpezit de […]

 • Instinct primar

  18 februarie 2020

  Partidele bătrîne se închină la chipul cioplit al primarului. Și PSD, și PNL se prosternează la picioarele acestei divinități păgîne. Au primari mulți pe care vor să-i păstreze fiindcă fără […]

 • Cine suntem, ce mai vrem

  18 februarie 2020

  „Să se știe cine suntem și ce vrem“, spunea Ion Iliescu în decembrie 1989 despre necesitatea unei comunicări cu ambasada Uniunii Sovietice. Desigur, sovieticii știau destul de bine și cine […]

 • Ludovic autorăstignit a doua oară

  11 februarie 2020

  După ce a fost bătut la școală de niște derbedei, elevul conștiincios Ludovic Orban, sfătuit de domnul diriginte, a decis să-și dea singur palme în fața clasei dacă împricinații refuză […]

 • Războaiele care ne-au prostit

  11 februarie 2020

  Cînd vine vorba despre înapoierea României, două tabere duc greul bătăliei. Una susține că sîntem ținuți pe loc de corupție. Cealaltă e de părere că sîntem victima conspirației internaționale. În […]