Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante știri despre noua șefă a ANAF

Zoom Cele mai importante știri despre noua șefă a ANAF

Românii au răsuflat ușurați: Ionuț Mișa a fost dat afară și în locul lui a venit o fată simplă din Craiova. Serios, cît de rău mai poate fi? Măcar nu e o fată simplă din Videle.

Eugen Orlando Teodorovici: „Pot să spun că o cunosc de multă vreme pe Mihaela Trișculescu și este expertă în domeniu. Nu veți găsi pe nimeni să pună sub semnul întrebării probitatea profesională a Mihaelei Pișculescu. De fapt, aș putea spune că, de cînd am decis să-l dau afară pe Mișa, nici un alt nume nu mi-a venit în cap în afară de cel al Mihaelei Necșulescu.”

Viorica Dăncilă: „Terminați cu glumele proaste despre cum a picat doamna Mihaela la oral la ANAF, dînsa este economist cu vastă experiență. Mi-a garantat mie domnu’ Vâlcov. «Vio, știe fata meserie, e profesionistă!» Așa mi-a zis.”

Darius Vâlcov: „Terminați cu intoxicările astea despre cum CV-ul Mihaelei Triculescu este ținut la secret. El este public și poate fi accesat de oricine. E fix între contractul Bechtel și dosarul cu numele și adresele teroriștilor de la Revoluție, nu e chiar așa de greu de găsit.”

Adolf Hitler: „Viorica Dăncilă – premier… Grațiela Gavrilescu – ministrul Mediului… Gabiela Firea – primar… Mihaela Triculescu –șefă ANAF… nația mamii voastre de tîmpiți, asta ați înțeles, bă, din discursurile mele despre rasa blondă ariană? De asta nu putem avea lucruri rasiste frumoase!”

Un român anonim: „Numirea doamnei Triculescu în fruntea ANAF mă umple de încredere și m-am decis, voi rămîne în țară. În țara mea adoptivă.”
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint