Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante știri despre Olivia Steer

Zoom Cele mai importante știri despre Olivia Steer

Olivia Steer: “Într-o zi, în timp ce făceam o inspecție de rutină în camera copiilor mei, am găsit două seringi folosite. Am crezut că înnebunesc! Vă dați seama, să-și rateze viața atît de tineri? Dar mi-am păstrat calmul și am cercetat mai cu atenție. Slavă Domnului, era heroină!”

Ecologistă înrăită, Olivia Steer și-a învățat copiii să arunce gunoiul la coș, indiferent de cît de urît se vor uita jucătorii de pe terenul de baschet.

După ultima apariție TV a Oliviei Steer, CNA a decis că doamna poate apărea în continuare în emisiuni, dar trebuie să aibă lipit peste gură un avertisment similar cu cel de pe pachetele de țigări.

Olivia Steer a decis să se implice politic și să-i dea o lecție Vioricăi Dăncilă: “Decît să am în față o hîrtiuță de la doctor mai bine să vorbesc liber și să spun prostii”.

Nu e frumos din partea internauților să-i adrese Oliviei Steer injurii de factură zoologică. Dar nici din partea ei nu e frumos să-i stîrnească amintindu-le că mănîncă doar vegetație.

Un grup de medici a stabilit că agresivitatea cu care doamna Steer își susține părerile este dată de dieta vegetariană. Mai exact, de lipsa acută de carne.

Și totuși, trebuie să recunoaștem că existența Oliviei Steer umple de speranță inimile românilor. Ea este dovada vie că prostia și ignoranța pot fi duse ușor pe picioare o viață întreagă și sînt letale doar pentru alții.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

 1. #1

  Să văd, după 24 de ani de la schimbarea normei, scrierea cu î din i și sînt îmi face ziua mai frumoasă. Mulțumesc!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Cioclii

  4 august 2020

  Viziunea convalescentului privind în oglindă Fiți gata la harpoane că îngeru-i la copcă în țara cea vestită și rece de sub votcă cu turlele înfipte în nori pînă-n prăsea, momiți-l […]

 • N-a mai mers la pușcărie, hai, măcar, la Primărie!

  4 august 2020

  Așa cum bețivii adevărați își revin spre dimineață dacă simt pe gîtlej un nou pîrîiaș de vodcă, Traian Băsescu dă semne de dezmeticire. Lunga mahmureală politică nu i-a priit. Abstinența, […]

 • România din ce în ce mai puțin educată

  4 august 2020

  Klaus Iohannis este profesor. Nu și-a mai exercitat meseria din 1997, e drept, acela fiind anul în care a părăsit definitiv catedra pentru un post în administrație. Mai întâi inspector […]

 • Martirii carantinei

  28 iulie 2020

  Printr-o ironie a sorții, săptămîna trecută Marea Neagră și-a luat și ea rația de libertate, fiindcă din două sute de mii de samavolnici care s-au scăldat în lipsa de respect […]

 • Cel mai scump dulap din istorie

  28 iulie 2020

  „Am obținut pentru România o sumă impresionantă, 79,9 miliarde de euro“, a zis președintele Iohannis, și s-au găsit destui să se repeadă să-i pupe mîinile ca unui binefăcător. Banii ăștia, […]