Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante știri despre Olivia Steer

Zoom Cele mai importante știri despre Olivia Steer

Olivia Steer: “Într-o zi, în timp ce făceam o inspecție de rutină în camera copiilor mei, am găsit două seringi folosite. Am crezut că înnebunesc! Vă dați seama, să-și rateze viața atît de tineri? Dar mi-am păstrat calmul și am cercetat mai cu atenție. Slavă Domnului, era heroină!”

Ecologistă înrăită, Olivia Steer și-a învățat copiii să arunce gunoiul la coș, indiferent de cît de urît se vor uita jucătorii de pe terenul de baschet.

După ultima apariție TV a Oliviei Steer, CNA a decis că doamna poate apărea în continuare în emisiuni, dar trebuie să aibă lipit peste gură un avertisment similar cu cel de pe pachetele de țigări.

Olivia Steer a decis să se implice politic și să-i dea o lecție Vioricăi Dăncilă: “Decît să am în față o hîrtiuță de la doctor mai bine să vorbesc liber și să spun prostii”.

Nu e frumos din partea internauților să-i adrese Oliviei Steer injurii de factură zoologică. Dar nici din partea ei nu e frumos să-i stîrnească amintindu-le că mănîncă doar vegetație.

Un grup de medici a stabilit că agresivitatea cu care doamna Steer își susține părerile este dată de dieta vegetariană. Mai exact, de lipsa acută de carne.

Și totuși, trebuie să recunoaștem că existența Oliviei Steer umple de speranță inimile românilor. Ea este dovada vie că prostia și ignoranța pot fi duse ușor pe picioare o viață întreagă și sînt letale doar pentru alții.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

 1. #1

  Să văd, după 24 de ani de la schimbarea normei, scrierea cu î din i și sînt îmi face ziua mai frumoasă. Mulțumesc!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
 • Sasus captivus

  14 mai 2019

  Dacă C.T. Popescu și Emil Hurezeanu ar fi trăit pe vremea summit-ului de la Maglavit, cînd un cioban mut a purtat convorbiri rodnice cu Dumnezeu, n-am nici o îndoială că […]

 • Mahmurul și-a făcut datoria

  14 mai 2019

  Din denunțurile scoțienilor Walker, Ballantine și Chivas, care au continuat să colaboreze cu ofițerul Traian Băsescu și după ce acesta s-a repatriat de la Anvers, se înțelege că fostul președinte […]

 • De ce nu votez la referendum

  14 mai 2019

  Pe 8 decembrie 1991 împlinisem, deja, de aproape o lună, 17 ani. Și nu aveam drept de vot. Dar am votat, și încă de trei ori, la referendumul pentru Constituție. […]

 • Fiecare om cu tornada lui

  7 mai 2019

  Celebra ospitalitate românească a dat în clocot pe drumul dintre Drajna și orășelul meu de baștină, numit Slobozia. Puțin a lipsit ca tornada ce dansa din buric pe cîmpia Bărăganului […]

 • Cică niște belgieni…

  7 mai 2019

  Un flamand cu înfățișare de rebel surmenat zice despre Laura Codruța Kövesi: “Este acum subiectul unei campanii murdare și al unor acuzații false”. Vorbim despre Guy Verhofstadt, liderul ALDE din […]

romania100