Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante știri despre Olivia Steer

Zoom Cele mai importante știri despre Olivia Steer

Olivia Steer: “Într-o zi, în timp ce făceam o inspecție de rutină în camera copiilor mei, am găsit două seringi folosite. Am crezut că înnebunesc! Vă dați seama, să-și rateze viața atît de tineri? Dar mi-am păstrat calmul și am cercetat mai cu atenție. Slavă Domnului, era heroină!”

Ecologistă înrăită, Olivia Steer și-a învățat copiii să arunce gunoiul la coș, indiferent de cît de urît se vor uita jucătorii de pe terenul de baschet.

După ultima apariție TV a Oliviei Steer, CNA a decis că doamna poate apărea în continuare în emisiuni, dar trebuie să aibă lipit peste gură un avertisment similar cu cel de pe pachetele de țigări.

Olivia Steer a decis să se implice politic și să-i dea o lecție Vioricăi Dăncilă: “Decît să am în față o hîrtiuță de la doctor mai bine să vorbesc liber și să spun prostii”.

Nu e frumos din partea internauților să-i adrese Oliviei Steer injurii de factură zoologică. Dar nici din partea ei nu e frumos să-i stîrnească amintindu-le că mănîncă doar vegetație.

Un grup de medici a stabilit că agresivitatea cu care doamna Steer își susține părerile este dată de dieta vegetariană. Mai exact, de lipsa acută de carne.

Și totuși, trebuie să recunoaștem că existența Oliviei Steer umple de speranță inimile românilor. Ea este dovada vie că prostia și ignoranța pot fi duse ușor pe picioare o viață întreagă și sînt letale doar pentru alții.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

 1. #1

  Să văd, după 24 de ani de la schimbarea normei, scrierea cu î din i și sînt îmi face ziua mai frumoasă. Mulțumesc!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]

 • Petroave!

  10 septembrie 2019

  Cea mai jalnică scuză este, totdeauna, „N-am știut!“. Copiilor poți să le-o ierți, dar adulților, nu. Mai ales că un principiu de drept spune că necunoașterea legii nu te absolvă […]

 • Nimerick

  3 septembrie 2019

  De mori ca mîine, scapi de-o povară: frica de moarte o să dispară și-o să te-apuce, unsă cu miere, o mare poftă de înviere.  

 • Adevărul e că nu se mai muncește, tovarăși

  3 septembrie 2019

  Analfabet și criminal, Nicolae Ceaușescu sare în ajutorul urmașilor săi președinți. Rafala care l-a împiedicat să ni se destăinuie pe larg începe să rănească un public tot mai numeros. Pe […]