Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante știri despre Olivia Steer

Zoom Cele mai importante știri despre Olivia Steer

Olivia Steer: “Într-o zi, în timp ce făceam o inspecție de rutină în camera copiilor mei, am găsit două seringi folosite. Am crezut că înnebunesc! Vă dați seama, să-și rateze viața atît de tineri? Dar mi-am păstrat calmul și am cercetat mai cu atenție. Slavă Domnului, era heroină!”

Ecologistă înrăită, Olivia Steer și-a învățat copiii să arunce gunoiul la coș, indiferent de cît de urît se vor uita jucătorii de pe terenul de baschet.

După ultima apariție TV a Oliviei Steer, CNA a decis că doamna poate apărea în continuare în emisiuni, dar trebuie să aibă lipit peste gură un avertisment similar cu cel de pe pachetele de țigări.

Olivia Steer a decis să se implice politic și să-i dea o lecție Vioricăi Dăncilă: “Decît să am în față o hîrtiuță de la doctor mai bine să vorbesc liber și să spun prostii”.

Nu e frumos din partea internauților să-i adrese Oliviei Steer injurii de factură zoologică. Dar nici din partea ei nu e frumos să-i stîrnească amintindu-le că mănîncă doar vegetație.

Un grup de medici a stabilit că agresivitatea cu care doamna Steer își susține părerile este dată de dieta vegetariană. Mai exact, de lipsa acută de carne.

Și totuși, trebuie să recunoaștem că existența Oliviei Steer umple de speranță inimile românilor. Ea este dovada vie că prostia și ignoranța pot fi duse ușor pe picioare o viață întreagă și sînt letale doar pentru alții.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

 1. #1

  Să văd, după 24 de ani de la schimbarea normei, scrierea cu î din i și sînt îmi face ziua mai frumoasă. Mulțumesc!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
Editoriale
 • Părinteasca dimîndare

  16 iulie 2019

  Simona Halep i-a bulversat pe englezi cînd le-a povestit că România, care-i cea mai mare producătoare de iarbă cu scaieți din Europa, nu are nici un teren de tenis cu […]

 • Alianța morților

  16 iulie 2019

  Al doilea mandat Iohannis își aruncă umbra împietrită peste următorii cinci ani românești. După calcule și arestări, fatalitatea are acum înfățișarea drobului de sare. Se pregătește perpetuarea unui alt președinte […]

 • Iar ne fug investitorii

  16 iulie 2019

  Cică ExxonMobil ar cam vrea să se retragă de pe platoul continental al Mării Negre. Cel puțin așa spun sursele publicației specializate Gas4Media. Publicație care nu uită să ne amintească […]

 • “Cine rîde undeva în lume, rîde de mine!” (Rainer Maria Rilke)

  9 iulie 2019

  Legea recunoștinței, conform căreia copiii care nu le vor cumpăra părinților loviți de Alzheimer înghețată pe băț vor fi deferiți Justiției, mi-a amintit de șocul pe care l-am trăit în […]

 • Isărescu al șaselea, unicul

  9 iulie 2019

  Între comunism și ziua de mîine, istoria a aruncat iarăși o punte de rău augur. Parlamentul României a pus, pentru a șasea oară, un informator al Securității în fruntea Băncii […]

bt