Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante știri despre Olivia Steer

Zoom Cele mai importante știri despre Olivia Steer

Olivia Steer: “Într-o zi, în timp ce făceam o inspecție de rutină în camera copiilor mei, am găsit două seringi folosite. Am crezut că înnebunesc! Vă dați seama, să-și rateze viața atît de tineri? Dar mi-am păstrat calmul și am cercetat mai cu atenție. Slavă Domnului, era heroină!”

Ecologistă înrăită, Olivia Steer și-a învățat copiii să arunce gunoiul la coș, indiferent de cît de urît se vor uita jucătorii de pe terenul de baschet.

După ultima apariție TV a Oliviei Steer, CNA a decis că doamna poate apărea în continuare în emisiuni, dar trebuie să aibă lipit peste gură un avertisment similar cu cel de pe pachetele de țigări.

Olivia Steer a decis să se implice politic și să-i dea o lecție Vioricăi Dăncilă: “Decît să am în față o hîrtiuță de la doctor mai bine să vorbesc liber și să spun prostii”.

Nu e frumos din partea internauților să-i adrese Oliviei Steer injurii de factură zoologică. Dar nici din partea ei nu e frumos să-i stîrnească amintindu-le că mănîncă doar vegetație.

Un grup de medici a stabilit că agresivitatea cu care doamna Steer își susține părerile este dată de dieta vegetariană. Mai exact, de lipsa acută de carne.

Și totuși, trebuie să recunoaștem că existența Oliviei Steer umple de speranță inimile românilor. Ea este dovada vie că prostia și ignoranța pot fi duse ușor pe picioare o viață întreagă și sînt letale doar pentru alții.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

 1. #1

  Să văd, după 24 de ani de la schimbarea normei, scrierea cu î din i și sînt îmi face ziua mai frumoasă. Mulțumesc!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Șato falit

  21 ianuarie 2020

  Anul trecut, cam pe vremea asta, am intrat ca un domn într-o bancă, fluturîndu-mi hlamida gloriei, și am ieșit într-o jumătate de oră, ponosit ca un homles fără pensie și […]

 • Pe cale de dispariție

  21 ianuarie 2020

  Gîndacul croitor al stejarului a apărat Valea Oltului mai îndîrjit decît au făcut-o dacii lui Scorillo și ai lui Decebal. A oprit buldozerele, planul de fezabilitate și fondurile europene doar […]

 • Răul cel mai cinic

  21 ianuarie 2020

  A devenit extrem de plictisitoare, ba pe alocuri chiar enervantă, mantra asta cu alesul între răul cel mai mic și răul cel mai mare. Sunt din ce în ce mai […]

 • Constituție, prostituție…

  14 ianuarie 2020

  A existat, după 1990, un moment încare Constituția României putea fi modificată, schimbată în bine. Era epoca în care o alianță politică obținuse peste 60% din locurile din Parlament. Se […]

 • Istoria în adormire

  14 ianuarie 2020

  Dacă turiștii sovietici înarmați cu drujbe, fitile de lampă și scrumbii afumate nu s-au sfiit în decembrie ‘89 să se cațăre pe acoperișurile caselor conspirative ale Securității și să tragă […]