Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante știri despre reincriminarea insultei și calomniei

Zoom Cele mai importante știri despre reincriminarea insultei și calomniei

Insulta și calomnia ar trebui pedepsite cu închisoarea, susține furios Codrin Ștefănescu. Perfect normal: dintr-un asemenea cap, ce altă idee putea să iasă?

Dacă ar avea un pic de omenie, Codrin Ștefănescu ar trebui să lupte pentru amnistierea celor condamnați pentru difuzarea de imagini pornografice. În definitiv, toate oglinzile alea din baie pe care i le-a reținut Poliția n-au nici o vină.

Impas legislativ: enunțul “Eugen Nicolicea este un tip acceptabil” e insultă sau calomnie la adresa bunului-simț?

După adoptarea noii legi, în Piața Victoriei și-au dat întîlnire toți somelierii români, care au strigat într-un glas, sub geamurile Guvernului: “Moët PSD!”.

Nu vă speriați dacă legile lui Codrin Ștefănescu vă aruncă după gratii. Măcar acolo veți fi în siguranță, bine păzit de criminalii și violatorii pe care i-a eliberat PSD.

După ce în lege a fost adăugată din greșeală și pedeapsa pentru insulte aduse moralei și bunului-simț, judecătorii Curții Constituționale au decis că singura variantă constituțională este să pună gratii la toate geamurile Casei Poporului.

PSD vrea să-i bage la închisoare pe toți cei capabili să-și exprime nervii verbal și, în același timp, să-i elibereze pe cei buni doar să pună mîna pe par. Să sperăm că va fi o măsură cu bătaie lungă.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
romania100