Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante știri despre reintroducerea treptei a II-a

Zoom Cele mai importante știri despre reintroducerea treptei a II-a

Avem un învățămînt liceal care produce tone de analfabeți funcțional. Nu vă speriați, Ecaterina Andronescu a găsit soluția: să mai fie un examen de treaptă. Asta sigur va remedia totul, așa cum ora aia în plus de sport i-a făcut să slăbească pe grașii care și-au luat scutire pe tot anul.

Probabil că, într-un univers paralel unde bunul-simț funcționează, Ecaterina Andronescu este eroina unui serial de comedie despre un doctor care tratează fracturile pacienților cu bomboane mentolate și uleiuri esențiale.

Ecaterina Andronescu a anunțat pe Facebook că noul examen de treaptă va fi introdus cît mai repede. Utilizatorii Mafia_meditațiilor, Mate_la_domiciliu, Școala_din_sufragerie și Încă_două_case_și-l_egalez_pe_Iohannis au dat imediat like.

Noul examen va fi promovat printr-un film foarte drăguț cu elevi și animale antropomorfe, intitulat “Ceaușica se întoarce”.

Teoretic, noul examen îi va scuti pe elevi să reia materia primelor două clase de liceu cînd vor da Bac-ul. Practic, materia va fi dublată pentru că nu poți să dai un examen serios cu atît de puțin. Nu se știe, poate va fi cazul să se mai adauge o oră de matematică. Și una de română. Și eventual să demareze statul programul ăla de creditare, “Prima meditație”.

Liviu Dragnea: “Cati, vezi ce faci la ministerul ăla, pică mult prea mulți Bac-ul!” “Stai să vezi ce examen de treaptă le bag, nu mai ajunge nimeni să dea Bac-ul!”

Deși este extrem de criticată, pînă și inamicii cei mai înverșunați trebuie să admită că Ecaterina Andronescu este echidistantă și nu numai atît. Doamna ministru excelează în a fi echidistantă, mai ales atunci cînd este paralelă cu nevoile educației.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
romania100