Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante știri despre scăderea ratelor la bănci

Zoom Cele mai importante știri despre scăderea ratelor la bănci

Victorie: noul indice care înlocuiește ROBOR-ul a făcut deja ratele să dea un pas înapoi. Pentru că toată lumea știe că, dacă vrei să sari cum trebuie, faci un pas înapoi pentru elan.

PSD a promis că, grație noului indice, românii vor plăti rate la jumătate. Într-un fel e corect: la cum merge economia, în curînd vor rămîne în țară doar jumătate dintre românii care plătesc rate.

După ce taxa pe lăcomie a dus la un șir superb de lovituri pe care pesediștii și bancherii și le-au aplicat unii altora sub centură, ambele părți au conchis amar: „Nu mai există onoare între hoți”.

Care este diferența dintre PSD și un credit la bancă? De un credit scapi după 30 de ani, dar de PSD…

Care este diferența dintre politicieni și bancheri? Bancherii își trimit profiturile în raiul băncilor-mamă, politicienii nu discriminează și își trimit șpăgile în orice paradis fiscal.

Mugur Isărescu a încercat să liniștească spiritele neliniștite că noul indice ar putea tulbura stabilitatea: „Nu vă fie teamă, piața bancară din România are o fundație solidă! Și eu știu ce spun, că am fost turnător în tinerețe!”.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint