Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante știri despre simularea evaluării naționale

Zoom Cele mai importante știri despre simularea evaluării naționale

Consiliul Național al Elevilor îi îndeamnă pe cobai, pardon, pe tineri să boicoteze examenele și să dea foile goale. În definitiv, dacă PSD boicotează Educația cu miniștri precum Genunche sau Abramburica, elevii de ce n-ar face la fel?

Drept răspuns, Ecaterina Andronescu a trimis un comunicat care i-ar face și pe educații olandezi să se înverzească de invidie. Sărmanii n-au văzut atîta limbă de lemn nici măcar la festivalul național al saboților.

Nu e grav dacă elevii merg cu protestul pînă la capăt și dau foile goale. Grav e dacă se apucă să-și scrie lucrările așa cum i-au învățat profesorii în clasă și nu cum i-au învățat aceiași profesori la pregătire.

Ecaterina Andronescu: “E perfect normal să pierdem cîteva zile cu simularea evaluării. Avem tot restul anului să ne ocupăm cu simularea educării.”

După ce, anul acesta, ministerul a decis că și elevii din clasa a VII-a trebuie să simuleze evaluarea, de anul viitor procedura va deveni obligatorie și pentru elevii din clasele a VI-a și a V-a. Elevii de clasa a IV-a sînt momentan exceptați pentru că au examen de admitere în gimnaziu, în timp ce elevii de clasa a II-a se pregătesc pentru examenul de treaptă.

Ecaterina Andronescu susține că simulările sînt bune, pentru că pun presiune pe elevi. Nu vreau să știu cîtă presiune e pe biata Cati, la cît de bine simulează ea incompetența și aroganța.

1 comentariu

 1. #1

  cum dracu’ pe vremea lu’ tov. Gainuse era scoala mai in regula? se vede ca, desi e chestie de politica, nu e doar chestie de ministru. mai aprofundati problema, poate ma luminati si pe mine. multumesc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
 • Cum a inventat mama lui Liviu Dragnea la ea în sat capotul, umbrela și bulzul geto-dac

  21 mai 2019

  Liviu Dragnea i-a smuls lui Petre Daea ciosvîrta oii de la gură, jucîndu-se cu ministrul Agriculturii de-a Don Quijote. Se vede însă că elevul Dragnea Liviu n-a aprofundat romanul cu […]

 • Să rezolvăm Securitatea!

  21 mai 2019

  Președintele României, Traian Băsescu, a fost securist (sînt documente). Premierul României, Radu Vasile, a fost informator al Securității (a recunoscut-o public fostul președinte Emil Constantinescu). Premierul Theodor Stolojan a lucrat […]

 • Despre ce vorbim?

  21 mai 2019

  Taximetriștii sunt pesediști, la asta se rezumă scandalul Uber. La fel ca pesediștii, ei nu au respect pentru reguli. Sunt mitocani, fac prețuri, conduc mașini mizerabile, la fel cum Liviu […]

 • Sasus captivus

  14 mai 2019

  Dacă C.T. Popescu și Emil Hurezeanu ar fi trăit pe vremea summit-ului de la Maglavit, cînd un cioban mut a purtat convorbiri rodnice cu Dumnezeu, n-am nici o îndoială că […]

 • Mahmurul și-a făcut datoria

  14 mai 2019

  Din denunțurile scoțienilor Walker, Ballantine și Chivas, care au continuat să colaboreze cu ofițerul Traian Băsescu și după ce acesta s-a repatriat de la Anvers, se înțelege că fostul președinte […]

romania100