Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante știri din turul doi al alegerilor prezidențiale

Zoom Cele mai importante știri din turul doi al alegerilor prezidențiale

Klaus Iohannis a ținut să arate tuturor românilor că, în ciuda zvonurilor răuvoitoare, el rămîne puternic implicat în campanie și mereu aproape de electoratul său. De exemplu, domnia-sa a fost primul care a votat la o secție specială deschisă pe o plajă foarte șic din Miami.

Carmen Iohannis a fost alături de soțul său, îmbrăcată într-un sobru costum de baie, dar nu s-a putut abține să-i reproșeze subtil: “Mototolule, nu puteai și tu să-i zici lui Trump să te numească direct, dacă tot i-ai dat patru miliarde pentru rachete? Ca să nu mai zic că putea și mîrlanul ăla să pună niște mingi și un fileu de banii ăia!”.

Viorica Dăncilă a fost victima unui mic incident neplăcut după ce a încercat să voteze în cabina de probă a celui mai important mall din Videle.

După ce a intrat împleticindu-se în cabină, Traian Băsescu a scos capul din dosul perdelei și a spus cu un aer vesel: “Puteți să-mi mai dați niște buletine de vot? Iar m-am votat pe mine…”.

Ludovic Orban a făcut o criză de nervi cînd s-a întîlnit cu o serie de angajați ai Guvernului la secția de votare. “Adică, după ce că nu stați la birou pînă seara, la 21,30, mai aveți îndrăzneala să trageți chiulul și toată duminica?”, a țipat furios fostul șomer. Pardon, noul premier. Mare diferență.

CNA a amendat un postul de radio Rock FM pentru tentativa scandaloasă de-a influența electoratul împotriva lui Klaus Iohannis. Să mai îndrăznească nenorociții să difuzeze “Rage Against The Machine” în timpul alegerilor.

Dan Barna este în continuare nedumerit: de ce a fost nevoie să intre în cabină cu hîrtia pe care i-a dat-o gagica aia din comisie? Ce, e rușine acum să dai un autograf? Dacă era el președinte, sigur așa ceva nu s-ar fi întîmplat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale