Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai interesante condamnări pentru actuala clasă politică

Zoom Cele mai interesante condamnări pentru actuala clasă politică

Călin Popescu Tăriceanu va fi condamnat la arest la domiciliu într-o garsonieră din Drumul Taberei pe care va trebui s-o împartă cu cele cinci soacre pe care le-a adunat pînă acum.

Viorica Dăncilă va fi condamnată la patru ani. Un an în clasa I, un an în clasa a II-a, un an în clasa a III-a, un an în clasa a IV-a.

Un grup de comando al organizației Patru Lăbuțe va elibera mustața lui Liviu Dragnea și o va duce într-o rezervație în care hamsterii pot trăi liberi și fericiți.

Ion Iliescu va fi condamnat, spre bucuria sa. Nu contează sentința, contează că e iar ilegalist, ca în tinerețe.

Klaus Iohannis va fi condamnat la arest la domiciliu. Și, pentru ca Justiția să fie perfect echidistantă, actualul președinte va fi împărțit în mod egal între cele cinci case ale sale.

Șică Orban va fi condamnat să spună “Sînt șeful celui mai mare partid de opoziție” pînă cînd afirmația sa nu va mai stîrni rîsul auditoriului.

Gabriel Oprea va fi condamnat să joace rolul principal în remake-ul la Singing in the rain. Mai exact, să se plimbe cu umbrela în mînă cîntînd “Sînt un bărbat în ploaie, doar un bărbat în ploaie”.

Traian Băsescu va fi condamnat să-și trăiască restul vieții alături de Elena Udrea. Fără bonă. Nici pentru copil și nici pentru el.

Marian Vanghelie va fi condamnat s-o mediteze la română pe Maria Grapini.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Poate fi un orbete președinte de țară?

  20 august 2019

  Klaus Iohannis a pierdut ocazia de-a juca o scenetă biblică pe țărmul Mării Negre fiindcă, dacă s-ar fi aplecat asupra soldățelului american leșinat și l-ar fi cărat în brațele-i vînjoase […]

 • Președintele armatei moarte

  20 august 2019

  Marți, 20 august, peluza Casei Albe va duce iar povara președintelui Iohannis. Sînt fire de iarbă care au avut norocul să geamă sub pantofii unui Macron, unui Netanyahu, unei Merkel […]

 • Politiciene disperate

  20 august 2019

  Ne îndreptăm, cu pași mari, spre momentul în care va fi aproape obligatoriu ca politica să fie condusă de către femei. Dintr-un domeniu eminamente patriarhal, politica tinde să devină tărâmul […]

 • “Întîmplări din irealitatea imediată”

  13 august 2019

  Aflînd că pușcăriile românești sînt mari producătoare de scriitori bine furajați, o editură newyorkeză i-a făcut domnului Gheorghe Dincă o ofertă de nerefuzat pentru publicarea unui bestseller memorialistic cu titlul […]

 • Planul Marshall pentru săraci

  13 august 2019

  America și Occidentul european trag fără chef de o căsnicie obosită, împovărată de ani și de plictiseală. Duși sînt anii logodnei, cînd generalul Marshall a descălecat la Paris din spinarea […]