Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai interesante condamnări pentru actuala clasă politică

Zoom Cele mai interesante condamnări pentru actuala clasă politică

Călin Popescu Tăriceanu va fi condamnat la arest la domiciliu într-o garsonieră din Drumul Taberei pe care va trebui s-o împartă cu cele cinci soacre pe care le-a adunat pînă acum.

Viorica Dăncilă va fi condamnată la patru ani. Un an în clasa I, un an în clasa a II-a, un an în clasa a III-a, un an în clasa a IV-a.

Un grup de comando al organizației Patru Lăbuțe va elibera mustața lui Liviu Dragnea și o va duce într-o rezervație în care hamsterii pot trăi liberi și fericiți.

Ion Iliescu va fi condamnat, spre bucuria sa. Nu contează sentința, contează că e iar ilegalist, ca în tinerețe.

Klaus Iohannis va fi condamnat la arest la domiciliu. Și, pentru ca Justiția să fie perfect echidistantă, actualul președinte va fi împărțit în mod egal între cele cinci case ale sale.

Șică Orban va fi condamnat să spună “Sînt șeful celui mai mare partid de opoziție” pînă cînd afirmația sa nu va mai stîrni rîsul auditoriului.

Gabriel Oprea va fi condamnat să joace rolul principal în remake-ul la Singing in the rain. Mai exact, să se plimbe cu umbrela în mînă cîntînd “Sînt un bărbat în ploaie, doar un bărbat în ploaie”.

Traian Băsescu va fi condamnat să-și trăiască restul vieții alături de Elena Udrea. Fără bonă. Nici pentru copil și nici pentru el.

Marian Vanghelie va fi condamnat s-o mediteze la română pe Maria Grapini.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
romania100