Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai interesante știri despre colindători

Zoom Cele mai interesante știri despre colindători

Spre surpriza colindătorilor, Ion Iliescu a stat liniștit sub mănunchiul gros de vîsc. Fostul președinte le-a explicat la final musafirilor tradiționali: “Măi, dragă, eu nu cu vîscul, cu usturoiul am o problemă. Și cu apa sfințită. Mai ales dacă e turnată pe un țăruș de lemn”.

Kelemen Hunor nu a primit colindători pentru că unguri sînt autonomi și independenți, și pot să-și cînte singuri “O, brad frumos!”.

Nicolae Văcăroiu a țipat îngrozit cînd un grup de colindători i-au cîntat din greșeală “Săniuța fuge, nimeni n-o ajunge!”.

Klaus Iohannis a urmărit cu atenție și îngrijorare cum grupuri de colindători se apropie de ușile celor cinci case pe care le are în Sibiu.

Mugur Isărescu a intonat cu aplomb “ROBOR sus răsare, ca o rată mare!”. Inspirați de interpretarea sa, un număr din ce în ce mai mare de români se gândesc să devină colindători prin alte țări.

Emil Boc: “M-am mirat să-l văd pe Traian Băsescu cu sorcovă, spunînd «Tare ca fierul, iute ca oțelul». Nu știam că este oțel. Pe vremea mea era criță.”

Florentin Pandele: “Nu, nu merg cu sorcova de sărbători, așa se-mbracă nevastă-mea.”

“Moșule, am poze cu tine făcînd sex anal! Să îmi umpli portbagajul de cadouri!”, a scris Șerban Nicolae pe pagina de Facebook a lui Moș Crăciun. “Cere-ți scuze sau îți umplem noi portbagajul de carne!”, i-au răspuns mai mulți reni foarte nervoși.

“Rudolf cel cu nasul roșu, poți să-ți iei liber de Ajun. Îmi voi lumina drumul cu un fund foarte roșu. Semnat: Moșul cu nuielușă.”

1 comentariu

 1. #1

  …unguri sint autonomi….??!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • În căutarea țăranului pierdut

  18 februarie 2020

  Prin anii ’90, șoseaua dintre Craiova si Calafat purta la gît în plină iarnă salbe de potîrnichi și de prepelițe, care spre a nu fi detectate pe cîmpul înzăpezit de […]

 • Instinct primar

  18 februarie 2020

  Partidele bătrîne se închină la chipul cioplit al primarului. Și PSD, și PNL se prosternează la picioarele acestei divinități păgîne. Au primari mulți pe care vor să-i păstreze fiindcă fără […]

 • Cine suntem, ce mai vrem

  18 februarie 2020

  „Să se știe cine suntem și ce vrem“, spunea Ion Iliescu în decembrie 1989 despre necesitatea unei comunicări cu ambasada Uniunii Sovietice. Desigur, sovieticii știau destul de bine și cine […]

 • Ludovic autorăstignit a doua oară

  11 februarie 2020

  După ce a fost bătut la școală de niște derbedei, elevul conștiincios Ludovic Orban, sfătuit de domnul diriginte, a decis să-și dea singur palme în fața clasei dacă împricinații refuză […]

 • Războaiele care ne-au prostit

  11 februarie 2020

  Cînd vine vorba despre înapoierea României, două tabere duc greul bătăliei. Una susține că sîntem ținuți pe loc de corupție. Cealaltă e de părere că sîntem victima conspirației internaționale. În […]