Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai interesante știri despre colindători

Zoom Cele mai interesante știri despre colindători

Spre surpriza colindătorilor, Ion Iliescu a stat liniștit sub mănunchiul gros de vîsc. Fostul președinte le-a explicat la final musafirilor tradiționali: “Măi, dragă, eu nu cu vîscul, cu usturoiul am o problemă. Și cu apa sfințită. Mai ales dacă e turnată pe un țăruș de lemn”.

Kelemen Hunor nu a primit colindători pentru că unguri sînt autonomi și independenți, și pot să-și cînte singuri “O, brad frumos!”.

Nicolae Văcăroiu a țipat îngrozit cînd un grup de colindători i-au cîntat din greșeală “Săniuța fuge, nimeni n-o ajunge!”.

Klaus Iohannis a urmărit cu atenție și îngrijorare cum grupuri de colindători se apropie de ușile celor cinci case pe care le are în Sibiu.

Mugur Isărescu a intonat cu aplomb “ROBOR sus răsare, ca o rată mare!”. Inspirați de interpretarea sa, un număr din ce în ce mai mare de români se gândesc să devină colindători prin alte țări.

Emil Boc: “M-am mirat să-l văd pe Traian Băsescu cu sorcovă, spunînd «Tare ca fierul, iute ca oțelul». Nu știam că este oțel. Pe vremea mea era criță.”

Florentin Pandele: “Nu, nu merg cu sorcova de sărbători, așa se-mbracă nevastă-mea.”

“Moșule, am poze cu tine făcînd sex anal! Să îmi umpli portbagajul de cadouri!”, a scris Șerban Nicolae pe pagina de Facebook a lui Moș Crăciun. “Cere-ți scuze sau îți umplem noi portbagajul de carne!”, i-au răspuns mai mulți reni foarte nervoși.

“Rudolf cel cu nasul roșu, poți să-ți iei liber de Ajun. Îmi voi lumina drumul cu un fund foarte roșu. Semnat: Moșul cu nuielușă.”

1 comentariu

 1. #1

  …unguri sint autonomi….??!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • “Întîmplări din irealitatea imediată”

  13 august 2019

  Aflînd că pușcăriile românești sînt mari producătoare de scriitori bine furajați, o editură newyorkeză i-a făcut domnului Gheorghe Dincă o ofertă de nerefuzat pentru publicarea unui bestseller memorialistic cu titlul […]

 • Planul Marshall pentru săraci

  13 august 2019

  America și Occidentul european trag fără chef de o căsnicie obosită, împovărată de ani și de plictiseală. Duși sînt anii logodnei, cînd generalul Marshall a descălecat la Paris din spinarea […]

 • #danbarnafacts

  13 august 2019

  Din spuma mării contractelor cu statul a apărut, imaculat și superb în nimicnicia lui, ca un câine turbat, Dan Barna. Și, deodată, a început să spună tâmpenii. Poate îl știți. […]

 • Caracal, mon amour

  6 august 2019

  Zilele trecute, pe la ora cînd Ion Cristoiu obișnuiește să tragă pe nări praful din Biblioteca Academiei, îmi făcui și eu rondul pe la Piața Obor, unde zarzavagiii scot natura […]

 • Olimpiada PROȘTILOR

  6 august 2019

  România și-a încredințat destinul unor șarlatani. Șefii de ieri și de azi ai țării, fie ei președinți, miniștri, primari sau parlamentari, trăiesc, cu rare excepții, din impostură. Prosperă din fals, […]