Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai interesante știri despre colindători

Zoom Cele mai interesante știri despre colindători

Spre surpriza colindătorilor, Ion Iliescu a stat liniștit sub mănunchiul gros de vîsc. Fostul președinte le-a explicat la final musafirilor tradiționali: “Măi, dragă, eu nu cu vîscul, cu usturoiul am o problemă. Și cu apa sfințită. Mai ales dacă e turnată pe un țăruș de lemn”.

Kelemen Hunor nu a primit colindători pentru că unguri sînt autonomi și independenți, și pot să-și cînte singuri “O, brad frumos!”.

Nicolae Văcăroiu a țipat îngrozit cînd un grup de colindători i-au cîntat din greșeală “Săniuța fuge, nimeni n-o ajunge!”.

Klaus Iohannis a urmărit cu atenție și îngrijorare cum grupuri de colindători se apropie de ușile celor cinci case pe care le are în Sibiu.

Mugur Isărescu a intonat cu aplomb “ROBOR sus răsare, ca o rată mare!”. Inspirați de interpretarea sa, un număr din ce în ce mai mare de români se gândesc să devină colindători prin alte țări.

Emil Boc: “M-am mirat să-l văd pe Traian Băsescu cu sorcovă, spunînd «Tare ca fierul, iute ca oțelul». Nu știam că este oțel. Pe vremea mea era criță.”

Florentin Pandele: “Nu, nu merg cu sorcova de sărbători, așa se-mbracă nevastă-mea.”

“Moșule, am poze cu tine făcînd sex anal! Să îmi umpli portbagajul de cadouri!”, a scris Șerban Nicolae pe pagina de Facebook a lui Moș Crăciun. “Cere-ți scuze sau îți umplem noi portbagajul de carne!”, i-au răspuns mai mulți reni foarte nervoși.

“Rudolf cel cu nasul roșu, poți să-ți iei liber de Ajun. Îmi voi lumina drumul cu un fund foarte roșu. Semnat: Moșul cu nuielușă.”

1 comentariu

 1. #1

  …unguri sint autonomi….??!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • O dublă înmormîntare

  22 mai 2018

  Înainte s-o cotească de-a bușilea spre infern printr-un tub de ciment folosit la canalele de irigații din pustiul libian, Muammar Gaddafi, observînd că trădarea trăiește în concubinaj cu ofițerii din […]

 • Evreunul contra Israel?

  22 mai 2018

  Ca dovadă că prostia nu e monopol PSD, șeful PNL a făcut o plîngere penală pe adresa Torei iudaice, acolo unde legea talionului, a ochiului scos și a dintelui spart […]

 • Când Dragnea și Orban se joacă de-a Messi

  22 mai 2018

  Liviu Dragnea a luat politica externă pe cont propriu. Nu i-a cerut-o nimeni, nu exista nici o presiune, aproape că nu aveam ceva numit ”politică externă”. Și-atunci, în infinita-i înțelepciune […]

 • Convertirea pescarilor

  15 mai 2018

  Duhnea Ierusalimul ca o străveche bute, Imperiul avea platfus și nu primea nici vești și cum dădeam cu vîrșa prin bălțile stătute, de mila Lui ne-am transformat în pești.   […]

 • Iohannis la numărătoarea morților

  15 mai 2018

  “A fost nevoie să moară oameni ca această demisie să se producă”, zicea Klaus Iohannis, în noiembrie 2015, cînd norocul său politic incendia clubul Colectiv și îi aducea pe tavă […]