Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai interesante știri despre colindători

Zoom Cele mai interesante știri despre colindători

Spre surpriza colindătorilor, Ion Iliescu a stat liniștit sub mănunchiul gros de vîsc. Fostul președinte le-a explicat la final musafirilor tradiționali: “Măi, dragă, eu nu cu vîscul, cu usturoiul am o problemă. Și cu apa sfințită. Mai ales dacă e turnată pe un țăruș de lemn”.

Kelemen Hunor nu a primit colindători pentru că unguri sînt autonomi și independenți, și pot să-și cînte singuri “O, brad frumos!”.

Nicolae Văcăroiu a țipat îngrozit cînd un grup de colindători i-au cîntat din greșeală “Săniuța fuge, nimeni n-o ajunge!”.

Klaus Iohannis a urmărit cu atenție și îngrijorare cum grupuri de colindători se apropie de ușile celor cinci case pe care le are în Sibiu.

Mugur Isărescu a intonat cu aplomb “ROBOR sus răsare, ca o rată mare!”. Inspirați de interpretarea sa, un număr din ce în ce mai mare de români se gândesc să devină colindători prin alte țări.

Emil Boc: “M-am mirat să-l văd pe Traian Băsescu cu sorcovă, spunînd «Tare ca fierul, iute ca oțelul». Nu știam că este oțel. Pe vremea mea era criță.”

Florentin Pandele: “Nu, nu merg cu sorcova de sărbători, așa se-mbracă nevastă-mea.”

“Moșule, am poze cu tine făcînd sex anal! Să îmi umpli portbagajul de cadouri!”, a scris Șerban Nicolae pe pagina de Facebook a lui Moș Crăciun. “Cere-ți scuze sau îți umplem noi portbagajul de carne!”, i-au răspuns mai mulți reni foarte nervoși.

“Rudolf cel cu nasul roșu, poți să-ți iei liber de Ajun. Îmi voi lumina drumul cu un fund foarte roșu. Semnat: Moșul cu nuielușă.”

1 comentariu

 1. #1

  …unguri sint autonomi….??!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Secretul lui Bachus, cu Gabriel Liiceanu în rolul principal

  8 octombrie 2019

  După o lamentabilă carieră de criminal în serie, Gabriel Liiceanu se desparte de membrii Grupului pentru Dialog Social cu aerul preotului indignat că păcătoșii cărora le-a servit ultima împărtășanie se simt din […]

 • Președintele morții

  8 octombrie 2019

  Dacă ar avea aripi, Klaus Iohannis s-ar roti în văzduh deasupra tragediilor, ca un corb care adulmecă moartea. Dar n-are, așa că e nevoit să țopăie de la un accident […]

 • Uniunea Salvați USR

  8 octombrie 2019

  În plină campanie electorală pentru prezidențiale, Uniunea Salvați România s-a apucat, deja, de pregătirea alegerilor locale. Rar s-a mai văzut un partid care să le spună membrilor, simpatizanților și eventualilor […]

 • O profeție cu bucluc

  1 octombrie 2019

  Diversitatea în unitate se vede cu ochiul liber pe canalele noastre de televiziune, unde cîteva culte religioase se întrec seară de seară să ne intermedieze prin cablu o întîlnire cu […]

 • Bula calului

  1 octombrie 2019

  Prezidențialele n-au fost întotdeauna așa. În 1990 aveam de unde alege. Îl aveam pe Ion Rațiu, nepot de memorandist cu rădăcini istorice în Ardeal, milionar în lumea liberă, democrat cu […]