Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai probabile urmări ale scandalului din jurul legii grațierii

Zoom Cele mai probabile urmări ale scandalului din jurul legii grațierii

Victor Ponta: “Era normal să pice amendamentele din Comisie. România are nevoie de legi cu amendamente noi, care au fost furate sau plagiate din alte legi existente”.

Traian Băsescu continuă să se plîngă că actuala formă a legii avantajează hoții în dauna medicilor și a profesorilor. E într-adevăr rușinos. Adică să nu zici tu nimic și de chelneri?

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării cere ca formularea “femei însărcinate” să fie înlocuită cu “persoane însărcinate” pentru a nu promova idei retrograde legate de rolul femeii în societate.

Cristi Borcea începe să poarte neglijeuri roz în celulă. Întrebat dacă își dorește vizita unui psiholog, acesta a răspuns: “Da, și promit că nu îi cer pensie alimentară”.

Feministele din România cer retragerea completă a amendamentului privind femeile însărcinate și declară, într-un protest topless ad-hoc: “Femeile trebuie să-și urmeze cariera, nu să stea acasă așa cum vor porcii de bărbați!”.

Șerban Nicolae insistă că România trebuie să grațieze cît mai mulți deținuți, pentru că banii economisiți pot fi investiți în școli și spitale. Probabil că la anul va susține grațierea cît mai multor elevi și bolnavi, pentru ca banii să fie investiți în autostrăzi.

După ce Liviu Dragnea a explicat că baia este singurul loc pentru părerile personale, cetățenii de bun-simț se întreabă dacă varianta actuală de grațiere e lege sau doar un mare gînd personal.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • Dacă…

  17 iulie 2018

  Dacă în locul mahmurilor șefi de stat care pritocesc soarta lumii s-ar fi întîlnit la Helsinki căpitanii echipelor de fotbal ce-au pompat bucurie, vreme de trei săptămîni, pe străzile globului […]

 • Pușcăria ca poliție politică

  17 iulie 2018

  Un document scos de Băsescu din vechea lui arhivă neagră arată felul în care inculpaților li se anulează șansa unui proces corect. Asta se face “în conformitate cu dispozițiile articolului […]

 • Nea Delirache

  17 iulie 2018

  Au dat-o jos pe Kövesi, pedestrimea pesedistă voia să plece la casele ei, când s-a auzit Liviu Dragnea: Nuuu, mai stați, lupta abia acum începe! Mai repede depistezi așchii de […]

 • Cum a reușit Klaus Iohannis să despartă calul de porumbel

  10 iulie 2018

  După ce s-a jucat o lună de zile de-a Petrarca, domnul Iohannis a scos-o pe Laura din cărți, spulberînd mitul iubirii eterne. Nu i-a fost foarte greu pentru că acolo […]

 • 11 ani cu revocare

  10 iulie 2018

  “…indiferent cît de atacați am fost, indiferent cît de umiliți am fost în fața societății, în fața familiilor noastre, tîrîți în noroi, fără posibilitatea de a ne apăra…”, zice Kövesi […]