Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai probabile urmări ale scandalului din jurul legii grațierii

Zoom Cele mai probabile urmări ale scandalului din jurul legii grațierii

Victor Ponta: “Era normal să pice amendamentele din Comisie. România are nevoie de legi cu amendamente noi, care au fost furate sau plagiate din alte legi existente”.

Traian Băsescu continuă să se plîngă că actuala formă a legii avantajează hoții în dauna medicilor și a profesorilor. E într-adevăr rușinos. Adică să nu zici tu nimic și de chelneri?

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării cere ca formularea “femei însărcinate” să fie înlocuită cu “persoane însărcinate” pentru a nu promova idei retrograde legate de rolul femeii în societate.

Cristi Borcea începe să poarte neglijeuri roz în celulă. Întrebat dacă își dorește vizita unui psiholog, acesta a răspuns: “Da, și promit că nu îi cer pensie alimentară”.

Feministele din România cer retragerea completă a amendamentului privind femeile însărcinate și declară, într-un protest topless ad-hoc: “Femeile trebuie să-și urmeze cariera, nu să stea acasă așa cum vor porcii de bărbați!”.

Șerban Nicolae insistă că România trebuie să grațieze cît mai mulți deținuți, pentru că banii economisiți pot fi investiți în școli și spitale. Probabil că la anul va susține grațierea cît mai multor elevi și bolnavi, pentru ca banii să fie investiți în autostrăzi.

După ce Liviu Dragnea a explicat că baia este singurul loc pentru părerile personale, cetățenii de bun-simț se întreabă dacă varianta actuală de grațiere e lege sau doar un mare gînd personal.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Hora statică

  14 iulie 2020

  Sfaturile medicale ale specialistului în matematica de liceu Klaus Iohannis, aureolate de farmecul repetitiv al îndemnurilor domnului diriginte către indisciplinații cetățeni ai acestei țări de-a sta pitulați în casă, de […]

 • Partidul, mai feroce ca COVID-ul

  14 iulie 2020

  Cele patru stadioane din București pe care urmau să se antreneze Ibrahimovici și Messi nu-s gata. N-am reușit să terminăm nici linia de metrou care i-ar fi adus de la […]

 • Dați-vă juriștii la școală!

  14 iulie 2020

  Cum te întorci prin vreun partid din România dai de câte un jurist, specialist în Drept, absolvent de Drept, avocat, și tot așa. Mulți dintre parlamentari sunt absolvenți de Drept, […]

 • Institutul pentru Combaterea Horelor

  7 iulie 2020

  Fenomenul horelor românești din primul război mondial a tulburat comandamentul german, care nu prea înțelegea tehnica de luptă a valahilor ce se învîrteau de mama focului înainte de apusul soarelui, […]

 • Limitele unui jucător de golf

  7 iulie 2020

  De pe pajiștea unde obișnuiește să joace golf, președintele Iohannis se pregătea să lanseze România. Din trusa de crose l-a ales mai întîi pe Ludovic Orban, deși putea să aleagă […]