Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai șocante măsuri luate de MAI pentru a preveni sindromul “Polițist, pedofil”

Zoom Cele mai șocante măsuri luate de MAI pentru a preveni sindromul “Polițist, pedofil”

MAI a rezolvat problemele legate de posibilii pedofili în uniformă: a introdus un formular prin care superiorii pot semnala polițiștii cu comportamente atipice.

Măsura dă rezultate din prima zi, cînd cinci polițiști sînt arestați. Doi pentru că citeau cărți și trei pentru că rezolvau Sudoku.

Deși uimit de succes, MAI retrage formularul și eliberează patru dintre polițiști. Ultimul rămîne în arest pentru anchetă. Sudoku-ul său lipsit de erori este groaza unui întreg departament. MAI apelează la DNA.

Pentru a preveni cazuri precum cel de mai sus, MAI introduce un nou formular, mult mai clar, în care fiecare polițist trebuie să răspundă la întrebarea “Sînteți pedofil?” bifînd una din variantele Da / Nu / Să trăiți, am înțeles!

Dornici să stopeze acest flagel, mai mulți polițiști s-au oferit voluntari să patruleze zonele cu grădinițe, îmbrăcați incognito într-un trenci cu buzunarele pline de bomboane. Puternic impresionată de abnegația lor, conducerea MAI le-a acordat și dreptul de-a fi asistați în misiune de dubițe cu geamuri fumurii. “Facem totul pentru protecția minorilor”, a declarat purtătorul de cuvînt.

Marian Godină a anunțat că va încerca să prindă polițiștii pedofili pe Facebook. “Voi posta în fiecare zi imagini din «Micul Prinț», «Fetița cu chibrituri» și «Mica Sirenă». Dacă dai like și ești în uniformă, te-am prins!”

Șoferii români s-au declarat solidari cu planurile MAI și au promis solemn că îi vor ajuta pe agenți să nu cadă în păcat. “De cîte ori vă cuprinde pofta nefirească, gîndiți-vă că aveți o mamă, așa cum ne gîndim și noi.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]

 • Petroave!

  10 septembrie 2019

  Cea mai jalnică scuză este, totdeauna, „N-am știut!“. Copiilor poți să le-o ierți, dar adulților, nu. Mai ales că un principiu de drept spune că necunoașterea legii nu te absolvă […]

 • Nimerick

  3 septembrie 2019

  De mori ca mîine, scapi de-o povară: frica de moarte o să dispară și-o să te-apuce, unsă cu miere, o mare poftă de înviere.  

 • Adevărul e că nu se mai muncește, tovarăși

  3 septembrie 2019

  Analfabet și criminal, Nicolae Ceaușescu sare în ajutorul urmașilor săi președinți. Rafala care l-a împiedicat să ni se destăinuie pe larg începe să rănească un public tot mai numeros. Pe […]