Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai șocante măsuri luate de MAI pentru a preveni sindromul “Polițist, pedofil”

Zoom Cele mai șocante măsuri luate de MAI pentru a preveni sindromul “Polițist, pedofil”

MAI a rezolvat problemele legate de posibilii pedofili în uniformă: a introdus un formular prin care superiorii pot semnala polițiștii cu comportamente atipice.

Măsura dă rezultate din prima zi, cînd cinci polițiști sînt arestați. Doi pentru că citeau cărți și trei pentru că rezolvau Sudoku.

Deși uimit de succes, MAI retrage formularul și eliberează patru dintre polițiști. Ultimul rămîne în arest pentru anchetă. Sudoku-ul său lipsit de erori este groaza unui întreg departament. MAI apelează la DNA.

Pentru a preveni cazuri precum cel de mai sus, MAI introduce un nou formular, mult mai clar, în care fiecare polițist trebuie să răspundă la întrebarea “Sînteți pedofil?” bifînd una din variantele Da / Nu / Să trăiți, am înțeles!

Dornici să stopeze acest flagel, mai mulți polițiști s-au oferit voluntari să patruleze zonele cu grădinițe, îmbrăcați incognito într-un trenci cu buzunarele pline de bomboane. Puternic impresionată de abnegația lor, conducerea MAI le-a acordat și dreptul de-a fi asistați în misiune de dubițe cu geamuri fumurii. “Facem totul pentru protecția minorilor”, a declarat purtătorul de cuvînt.

Marian Godină a anunțat că va încerca să prindă polițiștii pedofili pe Facebook. “Voi posta în fiecare zi imagini din «Micul Prinț», «Fetița cu chibrituri» și «Mica Sirenă». Dacă dai like și ești în uniformă, te-am prins!”

Șoferii români s-au declarat solidari cu planurile MAI și au promis solemn că îi vor ajuta pe agenți să nu cadă în păcat. “De cîte ori vă cuprinde pofta nefirească, gîndiți-vă că aveți o mamă, așa cum ne gîndim și noi.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
Editoriale
 • Ce ne facem noi, țiganii, dacă vin americanii 

  25 iunie 2019

  Dacă pe vremuri românii se dedulceau cu lucrurile refuzate la export, pentru care, în fața magazinelor, se dădeau adevărate lupte de stradă, iacătă am trăit să vedem și o situație […]

 • A fost sau n-a fost?

  25 iunie 2019

  Ca întotdeauna la alegeri, și pe 26 mai s-au furat voturi. Cîte? Niciodată nu vom ști. De fapt, niciodată n-am știut cîtă democrație se falsifică la urne. Numărul buletinelor falsificate […]

 • Nimic cu nimic / Primul nimic

  25 iunie 2019

  Ne aflăm, acum, la președintele cu numărul 5 din scurta istorie a republicii române. Primul președinte a fost Nicolae Ceaușescu, din 1974 până în 1989. Practic, pe vremea lui s-a […]

 • Limbă dulce, cur viclean, caracter de est-german

  18 iunie 2019

  De la „Ține, țațo, curu’ zvelt”, subversivul șlagăr pe care Maria Tănase l-a cîntat în timpul războiului la o petrecere dată de Manfred von Killinger, ambasadorului Germaniei la București, pînă […]

 • Riscul mersului pe Barna

  18 iunie 2019

  Sub coordonarea unuia dintre foștii căprari ai poliției politice a fost pus pe piață un sondaj în care Dacian Cioloș îl zdrobește pe Dan Barna în competiția internă pentru candidatura […]

bt