Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai șocante știri de la Campionatul Mondial din Rusia

Zoom Cele mai șocante știri de la Campionatul Mondial din Rusia

Prințul moștenitor al Arabiei Saudite a lămurit misterul rușinosului meci de debut al acestui campionat: “Important nu este că Rusia ne-a umilit ca pe ultimii fraieri. Important e că domnul Putin a fost de acord cu noi că Peninsula Crimeea e de ajuns și nu are nevoie și de ieșire la Marea Roșie și Golful Persic”.

După ce a văzut golul lui Kolarov din lovitură liberă, Donald Trump a decis să dubleze înălțimea zidului pe care îl va construi la granița cu Serbia.

Fanii argentinieni le-au strigat celor doi suporteri islandezi după egalul dintre cele două selecționate: “Să ziceți mersi, băi pescarilor!”. Islandezii au replicat zîmbitori: “După ce v-au făcut Falkland în ’82 și insula de latinitate în ’94, voi ar trebui să ziceți mersi!”.

Liviu Dragnea, după egalul dintre Brazilia și Elveția: “După asemenea scor trebuie să găsesc altă țară în care să fug dacă voi fi condamnat. Păi, eu am marcat în Elveția zeci de goluri din bugetul Teleormanului!”.

Mai mulți români au comentat după încheierea meciului dintre Franța și Australia, la care ei nu s-au uitat pentru că boicotează produsele franțuzești: “Dacă juca Halep pentru Australia, vă băteau ăia de vă ducea cu Salvarea la fiare vechi!”.

Klaus Iohannis a urmărit meciul Germaniei cu Mexicul avînd în suflet un mare cuvînt de încurajare. Judecînd după rezultat, acel cuvînt a fost “Ghinion!”.

Belgienii au făcut un scandal monstru și au amenințat să boicoteze acest Mondial. În final, Vladimir Putin a intervenit împăciuitor: “Băi, degeaba insistați, nu vă las să jucați cu echipe de copii. Dar, dacă vreți, pot să vă pun ceva pe clanță. Hai să zicem că e pastă de dinți și nu un agent neurotoxic”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
romania100