Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai șocante știri de la Campionatul Mondial din Rusia

Zoom Cele mai șocante știri de la Campionatul Mondial din Rusia

Prințul moștenitor al Arabiei Saudite a lămurit misterul rușinosului meci de debut al acestui campionat: “Important nu este că Rusia ne-a umilit ca pe ultimii fraieri. Important e că domnul Putin a fost de acord cu noi că Peninsula Crimeea e de ajuns și nu are nevoie și de ieșire la Marea Roșie și Golful Persic”.

După ce a văzut golul lui Kolarov din lovitură liberă, Donald Trump a decis să dubleze înălțimea zidului pe care îl va construi la granița cu Serbia.

Fanii argentinieni le-au strigat celor doi suporteri islandezi după egalul dintre cele două selecționate: “Să ziceți mersi, băi pescarilor!”. Islandezii au replicat zîmbitori: “După ce v-au făcut Falkland în ’82 și insula de latinitate în ’94, voi ar trebui să ziceți mersi!”.

Liviu Dragnea, după egalul dintre Brazilia și Elveția: “După asemenea scor trebuie să găsesc altă țară în care să fug dacă voi fi condamnat. Păi, eu am marcat în Elveția zeci de goluri din bugetul Teleormanului!”.

Mai mulți români au comentat după încheierea meciului dintre Franța și Australia, la care ei nu s-au uitat pentru că boicotează produsele franțuzești: “Dacă juca Halep pentru Australia, vă băteau ăia de vă ducea cu Salvarea la fiare vechi!”.

Klaus Iohannis a urmărit meciul Germaniei cu Mexicul avînd în suflet un mare cuvînt de încurajare. Judecînd după rezultat, acel cuvînt a fost “Ghinion!”.

Belgienii au făcut un scandal monstru și au amenințat să boicoteze acest Mondial. În final, Vladimir Putin a intervenit împăciuitor: “Băi, degeaba insistați, nu vă las să jucați cu echipe de copii. Dar, dacă vreți, pot să vă pun ceva pe clanță. Hai să zicem că e pastă de dinți și nu un agent neurotoxic”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • Dacă…

  17 iulie 2018

  Dacă în locul mahmurilor șefi de stat care pritocesc soarta lumii s-ar fi întîlnit la Helsinki căpitanii echipelor de fotbal ce-au pompat bucurie, vreme de trei săptămîni, pe străzile globului […]

 • Pușcăria ca poliție politică

  17 iulie 2018

  Un document scos de Băsescu din vechea lui arhivă neagră arată felul în care inculpaților li se anulează șansa unui proces corect. Asta se face “în conformitate cu dispozițiile articolului […]

 • Nea Delirache

  17 iulie 2018

  Au dat-o jos pe Kövesi, pedestrimea pesedistă voia să plece la casele ei, când s-a auzit Liviu Dragnea: Nuuu, mai stați, lupta abia acum începe! Mai repede depistezi așchii de […]

 • Cum a reușit Klaus Iohannis să despartă calul de porumbel

  10 iulie 2018

  După ce s-a jucat o lună de zile de-a Petrarca, domnul Iohannis a scos-o pe Laura din cărți, spulberînd mitul iubirii eterne. Nu i-a fost foarte greu pentru că acolo […]

 • 11 ani cu revocare

  10 iulie 2018

  “…indiferent cît de atacați am fost, indiferent cît de umiliți am fost în fața societății, în fața familiilor noastre, tîrîți în noroi, fără posibilitatea de a ne apăra…”, zice Kövesi […]