Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai șocante știri de la manifestațiile anti-avort

Zoom Cele mai șocante știri de la manifestațiile anti-avort

 A fost înduioșător să vezi cum mii de bărbați protestează anti-avort ținînd baloane colorate în mîini. Din păcate, nu s-a găsit nimeni să le explice acestor vajnici luptători: „Băi, balonașele se țin în altă parte dacă vrei într-adevăr să nu ajungi la avort!”.

Mai mulți protestatari au cerut vehement o lege care să interzică avorturile pentru că, susțin ei, avorturile sînt vinovate de depopularea României. Monica Macovei a suspinat melancolic, cu gîndul la frumoșii ani cînd era procuroare ceaușistă.

Evident că legea anti-avort este o tîmpenie. Mai ales dacă nu e dublată de o lege anti-emigrare și triplată de o lege de alimentație rațională pe bază de cartele. Și poate n-ar strica să fie reglementat și timpul petrecut în fața televizorului: maximum două ore seara, exact cînd se întrerupe lumina electrică.

De ce oamenii care se opun avortului sînt fix ăia care se opun și educației sexuale în școli? Vedeți, lipsa asta de educație îi omoară: degeaba faci marșuri și proteste dacă nu ai un discurs care să pună concis punctul pe g.

Participanții la marș sînt ferm convinși că avortul poate fi prevenit prin rugi fierbinți. Românii normali la cap îi contrazic: rugile fierbinți previn doar sexul vasluian.

Nu e nimic anormal ca un grup de cetățeni să vrea să reguleze regularea. Așa e în viață: cînd nu te pricepi îi înveți pe alții.
Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint