Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai șocante știri despre iepurașul de Paște

Zoom Cele mai șocante știri despre iepurașul de Paște

Primul iepuraș de Paște a fost urmărit de un grup nervos, înconjurat și silit să predea toate ouăle pentru că, au motivat cetățenii, “trebuie să respectăm ospitalitatea moldovenească și să-l primim pe domnu’ Dragnea așa cum merită. Auzi, n-ai vreun văr care aduce roșii storcite?”.

Al doilea iepuraș s-a oprit în fața porților faraonice ale unei vile aflate în Teleorman și în județele învecinate. “Deschideți, sînt eu, iepurașul!” “Și aduci ouă?”, a întrebat o voce tremurătoare din umbră. “Nu, nu, eu sînt iepurașul de la tribunal. Eu aduc coșcogea morcovul!”

Al treilea iepuraș a bătut în ușa Vioricăi Dăncilă. După ce doamna premier i-a privit atent pe vizor urechile mari, blana albă și codița pufoasă, l-a întrebat suspicioasă: “Tu cine ești?”. “Iepurașul de Paște, cine ai vrea să fiu? Hai, deschide azi, că ți-am adus ceva”, a răspuns acesta nervos fiindcă fusese nevoit să aștepte deja trei sferturi de oră. “Și ce mi-ai adus?” “Tu ce gîndești?” “Nimic?”

Al patrulea iepuraș de Paște l-a sunat pe al cincilea iepuraș de Paște și i-a explicat: “Băi, nu contează dacă nimerești la Iordache în loc de Nicolicea și eu la Nicolicea în loc de Iordache. Important e să scoți cuiul de la ouă și abia apoi să le arunci!”.

Al șaselea iepuraș de Paște i-a adus lui Donald Trump niște impresionante ouă roșii de struț. “Vedeți, mi-a adus ouă pe măsură”, s-a umflat Trump în pene. “Da, pe măsura complexelor”, a zîmbit pentru sine iepurașul.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale