Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai șocante urmări ale ninsorii care a surprins România

Zoom Cele mai șocante urmări ale ninsorii care a surprins România

Televiziunile din România au dat prima lovitură media a anului după ce corespondenții de la fața locului au declarat, pe un ton grav spre apocaliptic, dintre doi fulgi răzleți: “Transmitem din infernul alb: iarna și-a intrat în drepturi!”.

Evident, acum aceleași televiziuni se pregătesc febril pentru a doua lovitură media, în care corespondenți uitați printr-un hypermarket vor transmite cataclismic: “Scumpirile îi vor arde pe români la buzunar!”.

Întrebat ce măsuri ar trebui luate pentru a combate gheața parșivă care s-a format, Traian Băsescu a privit melancolic, a lăcrimat și a suspinat: “Da, este foarte multă gheață pe străzi! Mi se rupe sufletul cînd văd risipa asta!”.

Klaus Iohannis s-a declarat solidar cu românii surprinși de frig și le-a recomandat să se ascundă de ger în case. În cît mai multe case.

Nicolae Văcăroiu a declarat că vremea rea nu l-a luat prin surprindere. “Important e să fii prevăzător. Eu, de exemplu, merg întotdeauna cu Săniuța la mine.”

Liviu Pop a avertizat populația că actuala ninsoare este un sabotaj al statului paralel, care vrea să-i strice anul școlar cu ajutorul Generalului Iarnă.

Liviu Dragnea a îndemnat populația la calm. “Nu trebuie să ne panicăm din cauza zăpezii în exces, totul se va rezolva de la sine. Și, mai ales, nu puneți mîna pe lopeți! Alegătorii PSD au nevoie de liniște!”

Șerban Nicolae a ținut să-și corecteze discret șeful: “Daddy, îți spun eu, că am fost în teritoriu. Nu pune unu’ mîna pe lopată. După reforma noastră fiscală, toți încep să pună mîna pe furci și pe topoare!”.

2 comentarii

 1. #1

  furci, topoare, coase, d”astea din bătătură

 2. #2

  Cand zapada inca nu avea mai mult de 1 cm pe drumurile din capitala iar soarele se ridicase de vreo doi stanjeni deasupra orizintului, televiziunile anunatau apocalipsa care ne lovise pe nepregatite. La fel si dupa cutremurul de la 250 km coastele Alaskai. M-am repezit la webcam sa vad miscarile oceanului si ale locuitorilor din zona. Toata lumea isi vedea de treburile zilnice. Nimeni nu s-a refugiat in munti desi televiziunile noastre anunatau iminenta catastrofa.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Mozart pe colivă

  19 mai 2020

  Ca oaia bearcă ce-și ține coada iluzorie pe sus, Guvernul României le-a dat austriecilor o lecție de demnitate națională săptămîna trecută, obligîndu-i să trimită un tren special pentru româncelecare-i șterg […]

 • O nouă stafie bîntuie România: propaganda rusă

  19 mai 2020

  Propaganda rusă, poreclită uneori “propaganda pro-rusă”, e o specie eliberată recent pe piață, într-un moment în care anticorupția s-a demonetizat, Ciuma Roșie a trecut în Opoziție, iar pericolul maghiar, folosit […]

 • Nu-l deranjați pe mandolinist!

  19 mai 2020

  Ludovic Orban s-a trezit, fără voia nimănui, un soi de stăpân absolut al României pe durata stării de urgență și, mai nou, pe durata stării de alertă. Din angajatul fictiv […]

 • Sfînta Mona

  12 mai 2020

  Săptămîna trecută, la Ateneu, a avut loc congresul băutorilor de spirt medicinal din România, cu ocazia însființirii celor doisprezece martiri căzuți la datorie într-o singură zi după ce s-au împărtășit […]

 • Sfînta prostie și păcătoasa fecioară din Luxemburg

  12 mai 2020

  Pe lista templelor prostești, ridicate de români unor zeități greșite, pe locul doi, după edificiul cu nume de cod Petrov, vine sanctuarul Laurei Codruța Kövesi. Închinători aiurea s-au mai găsit […]