Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai șocante urmări ale ninsorii care a surprins România

Zoom Cele mai șocante urmări ale ninsorii care a surprins România

Televiziunile din România au dat prima lovitură media a anului după ce corespondenții de la fața locului au declarat, pe un ton grav spre apocaliptic, dintre doi fulgi răzleți: “Transmitem din infernul alb: iarna și-a intrat în drepturi!”.

Evident, acum aceleași televiziuni se pregătesc febril pentru a doua lovitură media, în care corespondenți uitați printr-un hypermarket vor transmite cataclismic: “Scumpirile îi vor arde pe români la buzunar!”.

Întrebat ce măsuri ar trebui luate pentru a combate gheața parșivă care s-a format, Traian Băsescu a privit melancolic, a lăcrimat și a suspinat: “Da, este foarte multă gheață pe străzi! Mi se rupe sufletul cînd văd risipa asta!”.

Klaus Iohannis s-a declarat solidar cu românii surprinși de frig și le-a recomandat să se ascundă de ger în case. În cît mai multe case.

Nicolae Văcăroiu a declarat că vremea rea nu l-a luat prin surprindere. “Important e să fii prevăzător. Eu, de exemplu, merg întotdeauna cu Săniuța la mine.”

Liviu Pop a avertizat populația că actuala ninsoare este un sabotaj al statului paralel, care vrea să-i strice anul școlar cu ajutorul Generalului Iarnă.

Liviu Dragnea a îndemnat populația la calm. “Nu trebuie să ne panicăm din cauza zăpezii în exces, totul se va rezolva de la sine. Și, mai ales, nu puneți mîna pe lopeți! Alegătorii PSD au nevoie de liniște!”

Șerban Nicolae a ținut să-și corecteze discret șeful: “Daddy, îți spun eu, că am fost în teritoriu. Nu pune unu’ mîna pe lopată. După reforma noastră fiscală, toți încep să pună mîna pe furci și pe topoare!”.

2 comentarii

 1. #1

  furci, topoare, coase, d”astea din bătătură

 2. #2

  Cand zapada inca nu avea mai mult de 1 cm pe drumurile din capitala iar soarele se ridicase de vreo doi stanjeni deasupra orizintului, televiziunile anunatau apocalipsa care ne lovise pe nepregatite. La fel si dupa cutremurul de la 250 km coastele Alaskai. M-am repezit la webcam sa vad miscarile oceanului si ale locuitorilor din zona. Toata lumea isi vedea de treburile zilnice. Nimeni nu s-a refugiat in munti desi televiziunile noastre anunatau iminenta catastrofa.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Cinci ani de singurătate

  12 noiembrie 2019

  “Politicienii sînt ca scutecele. Trebuie schimbați des și din același motiv.” Vechiul aforism, atribuit lui Mark Twain, n-are trecere la români. Președintele României se schimbă doar o dată la zece […]

 • Barna, puntea suspinelor

  12 noiembrie 2019

  USR, alături de PLUS, părea să se poată transforma într-un partid important. Nu atât de important încât să conducă, prea curând, singur, dar suficient de important încât să înceapă să […]

 • Cum am ratat eu scaunul cu patru picioare de la Cotroceni

  5 noiembrie 2019

  După ce ani de zile și-a înmuiat batistuţa de la piept într-o esență de patchouli extrasă din brînza neaoșă de burduf, naţionalistul de operetă Rareș Bogdan și-a imaginat că țara […]

 • Președintele pe care l-am pierdut

  5 noiembrie 2019

  Așa sînt mereu zilele dinainte: însorite și nepăsătoare. Nimic nu arată că ne confruntăm cu involuția speciei prezidențiale și cu abisul celor cinci ani care vin gata irosiți. Să ni-l […]

 • O șansă istorică

  5 noiembrie 2019

  A fost nevoie de 30 de ani pentru ca Ludovic Orban să primească și el o șansă reală în politica mare. Chiar dacă, de-a lungul vremii, șanse a mai avut, […]