Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai utile cupoane de reduceri pe care le puteţi cumpăra azi

Zoom Cele mai utile cupoane de reduceri pe care le puteţi cumpăra azi

Studiile au demonstrat-o: singura boală a românilor (în afară de hipstăreală, cocălăreală, creditism cronic şi lista continuă cu noile generaţii) este cuponomania. Site-urile care oferă cupoane au înflorit ca mucegaiul pe peretele în care s-a inflitrat apa şi care va rămîne aşa, pentru că asigurarea locuinţei e obligatorie doar cînd trebuie să plătească proştii către firma de paraziţi, nu invers.

Dar să revenim: inundaţi de oferta variată, am stat, am scanat, am judecat şi vă oferim mai jos o listă cu cele mai tîmpi… interesante cupoane de reduceri.

Cupon pentru operaţie de labioplastie (3,34 lei): „Atinge frumuseţea absolută! Doar 3,335 lei pentru o operaţie de înfrumuseţare genitală“. Am întrebat un grup foarte divers de doamne şi domnişoare şi am primit acelaşi răspuns: „Da, e perfect normal să-ţi doreşti asemenea operaţie, dar numai dacă dînsa bate din palme ca foca şi scoate şi sunetele aferente. Pe de altă parte e nasol, că după aia nu te mai poţi juca cu mingea în dormitor“. Noi adăugăm doar atît: nu vă înghesuiţi la oferta care include şi permanent. E ţeapă.

Fără nici o legătură cu oferta de mai sus, vă recomandăm călduros şi cuponul pentru „Tatuaj semipermanent pe buze“ (120 lei). Făcut de celebrul pictor Cornel Alexandrescu. Noi n-am auzit de el, că na, sîntem inculţi şi nu ne pricepem la artă. Dar omul a ajuns să picteze ruj pe muieri, deci sigur e o vedetă printre criticii de artă din Găeşti.

Ne pare rău pentru caps-urile următoare, dar trebuie să cităm oferta cu tot entuziasmul: „EPILAT TOTAL ÎN ZONA ULTRACENTRALĂ! Doar 29 lei în loc de 85 lei!“. Sună bine, dar vrem să ştim: are şi termopane? Garaj? Beci de pus murături?

Dacă v-aţi luat deja cu mîinile de cap, vă recomandăm „Tratament exclusivist cu particule de aur pentru părul tău!“. Costă 39 de lei şi garantează că stimata coafeză nu-şi scoate verigheta cînd vă spală pe cap.

Nu puteam uita „8 şedinţe de streetdance şi breakdance cu doar 49 de lei în loc de 120“, chit că nu-i înţelegem rostul. Femeile agaţă gratis pe Internet, iar bărbaţii au deja destule cluburi de gay în Bucureşti.

Să încheiem triumfal, cu „69 de lei în loc de 150 pentru consultaţia astrologică oferită de astrologul psiholog Antonia Dragomir“. Nu ştim cum poate fi cineva astrolog psiholog, dar o lăsăm aşa de dragul diversităţii şi multiculturalismului. Probabil că doamna urmează un regim carnivor vegan şi este de confesiune satanistă creştină.

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint