Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Chef monstru al polițiștilor de frontieră împreună cu contrabandiștii

Zoom Chef monstru al polițiștilor de frontieră împreună cu contrabandiștii

Timpul galactic: vineri 28 septembrie 2012; locația: Pensiunea "Livada lui Ilieș" Săpânța, Maramureș; obiectul activității: chef de chef; gazde: activul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetul Marmației; organizatori: comisarul șef de poliție Liviu Bute, șeful Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetul Marmației și subcomisarul de poliție Florin Coman, adjunct al șefului Inspectoratului Teritorial; invitați speciali: bătăușul Soso, contrabandiști locali de țigări, traficanți ucraineni de origine română din localitatea Dibrova, fosta Apșă de Jos, aflată în dreptul Săpânței.

Mare cât o nuntă, cheful a costat zeci de milioane de lei vechi, din care fiecare invitat a decartat cu banii jos, la intrarea în pensiune, pentru guriștii din Cluj, Bistrița și Apșa, un milion de lei. Comandantul Bute a vrut să repete numărul forte de anul trecut, când s-a aruncat în piscină îmbrăcat la frac și papion, dar a fost împiedicat de brațul energic al bătăușului Soso, care l-a avertizat că se filmează cu camera ascunsă. După ce s-a încins atmosfera, doamnele polițiste de frontieră s-au cuplat cu domnii contrabandiști, care în Cimitirul Vesel, cu fesele sprijinite de cruci, să nu se plictisească răposații, care prin podul și beciul pensiunii, să nu rămână niciun metru de spațiu neutilizat. Invitații, circa 100 la număr, au fost transportați la chef și înapoi acasă, care în Sighet, care în Suceava sau Satu Mare, cale de sute de kilometri, cu mașinile de teren ale Poliției de Frontieră, pe motorina statului, acțiune coordonată personal de comisarul șef de poliție Ioan Oniga, cel de al doilea adjunct al comandantului Bute. La plecare, contrabandiștii s-au lăudat că data viitoare vor reuși să introducă în țară un număr și mai mare de țigări din Ucraina, deoarece acum au dovada că au chefuit cu Poliția de Frontieră.

Exclusiv online

3 comentarii

  1. #1

    deci…sa inteleg ca acesti oameni sunt cei despre care se vorbea ca reprezinta dreptatea, speranta si singurul mod de a scapa de contrabanda…cred ca citind pentru prima data asa ceva ai avea impresia ca este o minciuna, cum sa te gandesti ca ar putea chiar sa se intample asta, dar vazand ca sunt pusi in functii oameni care n au nici o treaba oricat de mica cu dreptul ( exceptie nu face nici cel din poza care a studiat politehnica…deci el in cel mai bun caz putea fi chemat sa schimbe instalatia de la buda, becul sau sa conecteze unitatea la internet ) nu te mai mira nimic

  2. #2

    DAR TIBERIU GIUREA CE ROL ARE LA ITPF SIGHET SAU MAI BINE ZIS CE FUNCTIE ARE

  3. #3

    Acum 4 ani…. greu de crezut. DGA-ul asculta demult, doar sa fii prost sa…..faci ca Oprescu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint