Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Chestii mai puțin cunoscute despre iderii PSD (2)

Zoom Chestii mai puțin cunoscute despre iderii PSD (2)

1) Lui Mircea Geoană îi place să se laude că, în ani de câine, a fost președinte aproape o săptămână.

2) Mircea Geoană și-a ales singur porecla Prostănacul, pentru că-l punea într-o lumină bună față de cum e el de fapt.

3) Geoană a crezut sincer că poate reforma partidul, astfel încât liderul PSD să nu mai fie automat hoțul din expresia ”S-a întâlnit hoțul cu prostul”.

4) Geoană a mărturisit, apropo de alegerile din 2009, că i-ar fi plăcut să fie el cel care lovește un copil, iar Băsescu persoana care merge-n vizită la Vântu. ”Dar niciodată nu-i prea târziu”, a continuat Geoană. ”Aduceți-mi repede un copil!”

5) Victor Ponta poartă mereu un ceas la el astfel încât, atunci când o persoană îl întreabă cât e ceasul și el vrea s-o mintă, să nu-i spună din întâmplare chiar adevărul.

6) Victor Ponta era un copil atât de antipatic încât avea nota scăzută la purtare fără nici un motiv.

7) Victor Ponta e singurul politician român care ar adopta chiar orice program politic, inclusiv unul care-l insultă personal și e construit în jurul unei invective cu tentă sexuală care-l privește exclusiv pe el.

8) În ciuda aparențelor, Ponta e un om cu principii. De fapt, are atât de multe principii încât multe se contrazic între ele, iar unul dintre principii spune explicit că nu e bine să nu ai nici un fel de principiu, dacă nu-ți iese și ție măcar de-o cafea.

9) Victor Ponta e singurul politician român care a reușit să enerveze oameni de toate rasele, religiile și orientările sexuale, unindu-i într-un dispreț comun care ar putea reprezenta următoarea treaptă a evoluției noastre, ca specie.

10) În anul 2013 a apărut prima înjurătură la adresa lui Ponta în limba esperanto.

11) Ponta a citit o carte inspirațională despre cum niciodată nu trebuie să spui niciodată, însă cartea avea o notă de subsol unde se preciza că sfatul ăsta nu i se aplică și lui.

12) Cea mai veche glumă pe care-a cunoscut-o civilizația umană datează din anul 6780 î.Hr. și Ponta continuă s-o spună și-n zilele noastre, trezindu-se cu ochiul vânăt în repetate rânduri din cauza ei.

1 comentariu

 1. #1

  Dar Dragnea? Nimic despre Dragnea, obsesia generala din ziua de azi? Aaaa, sunteți plătiți de pesedisti, îmi iau like-ul înapoi. Va citesc de 50 de ani, dar așa nu se mai poate. Dragneaaaaaaa! 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • Dacă…

  17 iulie 2018

  Dacă în locul mahmurilor șefi de stat care pritocesc soarta lumii s-ar fi întîlnit la Helsinki căpitanii echipelor de fotbal ce-au pompat bucurie, vreme de trei săptămîni, pe străzile globului […]

 • Pușcăria ca poliție politică

  17 iulie 2018

  Un document scos de Băsescu din vechea lui arhivă neagră arată felul în care inculpaților li se anulează șansa unui proces corect. Asta se face “în conformitate cu dispozițiile articolului […]

 • Nea Delirache

  17 iulie 2018

  Au dat-o jos pe Kövesi, pedestrimea pesedistă voia să plece la casele ei, când s-a auzit Liviu Dragnea: Nuuu, mai stați, lupta abia acum începe! Mai repede depistezi așchii de […]

 • Cum a reușit Klaus Iohannis să despartă calul de porumbel

  10 iulie 2018

  După ce s-a jucat o lună de zile de-a Petrarca, domnul Iohannis a scos-o pe Laura din cărți, spulberînd mitul iubirii eterne. Nu i-a fost foarte greu pentru că acolo […]

 • 11 ani cu revocare

  10 iulie 2018

  “…indiferent cît de atacați am fost, indiferent cît de umiliți am fost în fața societății, în fața familiilor noastre, tîrîți în noroi, fără posibilitatea de a ne apăra…”, zice Kövesi […]