Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Codiță, om succint

Zoom Codiță, om succint

Remus Rădoi, zis “Codiță”, a vrut să intre prin telefon în emisiunea Sorinei Matei la B1 TV, după ce Sorina Matei spusese despre el una-alta, lucruri adevărate, purtate prin presă din gură-n gură, din preluare în preluare: interlop, probleme cu legea, relații cu Poliția. “Codiță” a dorit să intre în emisiune ca să spună și el ce crede, moment în care Sorina Matei a luat foc de parcă auzise că SRI-ul nu mai plătește lunar, ci la bucată: “Sper că nu este o încercare de intimidare. Dacă domnul Rădoi are un punct de vedere cu privire la ce scrie presa, că nu sunt dezvăluirile mele, poate transmite acest drept de replică în scris. Domnul Rădoi nu va intra însă în direct în emisiunea mea”, a spus Sorina Matei.

Un jurnalist din o sută ar fi refuzat să stea de vorbă cu nenea Codiță, interlopul pe care l-a sunat Poliția din Caracal să o localizeze pe Alexandra. Cum să ți se ofere o asemenea șansă, iar tu să-i dai cu piciorul? Dar Sorina Matei e ultima chestie în marele caz “Codiță”. Uimitor este că, atunci când Remus Rădoi deschide gura, toți doctorii de la Academia de Poliție par frații mai mici și mai proști ai lui Marian Vanghelie. Omul are vocabularul mai mare decât audiența Antenei 3 și vorbește atât de fluent limba română încât mulți din presă par niște băieți veniți aici la studii de doi ani de zile. Pe lângă pătatul și dubiosul de “Codiță”, Sorina Matei pare o alarmă defectă, scheletul unei vehemențe lipsite de orice consistență.

În toate aceste zile, “Codiță” a fost pe la toate televiziunile. Eh, băiatul care era prezentat la știri ca “interlopul din Caracal” mai că nu a terminat discuțiile recomandându-le celor din studiourile TV niște cărți de citit.

Nici nu vreau să-mi imaginez ce Academie de Interlopi ar pune pe picioare acest “Codiță”, dacă și-ar pune mintea, și cum ar arăta întâlnirea dintre un absolvent al Academiei sale și un absolvent al Academiei de Poliție.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale