Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Companie de prezervative, dată în judecată de familia regală britanică

Zoom Companie de prezervative, dată în judecată de familia regală britanică

Știrile zilei, pe scurt

Scandal de proproții în Marea Britanie, după ce familia regală a dat în judecată o cunoscută companie care produce prezervative. Se pare că nemulțumirea a pornit de la un pachet de trei prezervative, cumpărat de prințul Williams pe la începutul lui octombrie, de la nonstopul de lângă Palat. Din păcate, fiul cel mare al prințului Charles nu are suficient timp să se ocupe de proces, deoarece Kate Middleton a rămas recent însărcinată și trebuie să umble cu ea pentru analize.

Mii de copii care vizitează târgul de Crăciun din Piața Universității, uimiți că Moș Crăciun e înfățișat călare pe cal și cu o secure în mână. Micuții au fost încântați, în schimb, să afle mai multe detalii despre bătrânul darnic și bun. Dintr-o plăcuță amplasată în zonă, reiese că Moș Crăciun a trăit cu adevărat la finalul secolului al XVI-lea și că a fost ucis mișelește de un mercenar italian care nu credea în spiritul sărbătorilor.

Cunoscutul regizor Sergiu Nicolaescu susține că videoclipul piesei Gangnam Style este inspirat dintr-o scenă din filmul Nemuritorii, în care el călărea un cal și sălta în șa. ”Este evident, dacă vă uitați cu atenție la videoclip, că protagonistul e un admirator al filmelor mele, pe care a încercat să le pastișeze în felul lui limitat. Mimează că merge călare pe cal exact cum călăream eu în film, doar că el n-are un cal dedesubt. Trebuie să fii răuvoitor sau să te cheme Cristi Puiu ca să nu recunoști influența mea asupra divertismentului asiatic”, a explicat Sergiu Nicolaescu.

Exclusiv online

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint