Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Comunicarea celor sfinte

Zoom Comunicarea celor sfinte

Titlul de Rege al comunicării tâmpite din săptămâna asta se împarte între BOR și Rareș Bogdan.

Comunicarea BOR a atins cred apogeul, își trăiește epoca unui delir molcom și amuzat, ludic cât cuprinde. Cazul e simplu: doi indivizi au încercat să filmeze cu telefoanele în interiorul mănăstirii de maici Jieț din județul Hunedoara în timpul unei slujbe. Ei voiau să arate că este aglomerație, că nu se respectă nici o distanțare socială și că nu se poartă măști. Au fost scoși afară de un tip înalt,bine făcut, care nu era deloc maică. Sau, dacă era, era una foarte ciudată.

După acest incident, BOR a dat un comunicat din care cităm: „Am putut vedea cu toții într-o înregistrare difuzată astăzi două persoane care descind la mănăstire cu telefoanelele «armate» pentru a vâna posibile ilegalitați ecleziastice pe vremea stării de alertă.

Persoane aprioric agresive care își înregistrau cu voluptate preludiul invadării unei biserici de mănăstire în care se rugau niște oameni“.

În timp ce ție, BOR, îți este introdus cu voluptate în întunecimea beciului de arest fostul episcop de Huși pentru viol, să îți treacă prin cap să povestești lumea din jur în registrul imaginarului sexual, wow!– chiar e o șmecherie. Sminteală, sau cum se numește asta în limbaj bisericesc. Am zis limbaj, BOR, nu te mai gândi la limbă!

Al doilea mare comunicator al săptămânii este neobositul Bogdan,pe numele de mirean Rareș Istericuț. Aflând că unul dintre consilierii lui Ludovic Orban, Bogdan Glăvan, conduce Fondul Român de Contragarantare împreună cu partenera sa de viață și de business șicâștigă 15.000 de lei pe lună, Rareș Istericuț ia foc în numele dreptății și al adevărului: „Nu am alergat ca nebunul un an de zile în toată ţara şi nu am dormit patru ore pe noapte ca să iei tu salariu de 15.000 de lei. Eu am alergat pentru PNL şi alerg pentru PNL alături de 240.000 de membri, nu ca dl Glăvan sau alţi maimuţoi să îşi ia Consiliu de Administraţie sau să spună că el a venit la guvernare ca să ia un salariu de 15.000 de lei. Asta chiar mă scoate din sărite“.

Rareș și-a amintit că nu pentru Glăvan a murit el la alegeri. Încă o încercare pe careo face de a-l scoate din minți pe Ludovic Orban. Omul trage tare de zile bune, de când cerea în piața publică redeschiderea bisericilor. Iată, după un scurt și jalnic moment poetic prilejuit de trecerea în neființă fără elicopter a fostului turnător latoate Securitățile, Pimen, Rareș Istericuț revine la misiunea sa: șefia PNL.

Citeşte mai multe despre:

3 comentarii

 1. #1

  “să îți treacă prin cap să povestești lumea din jur în registrul imaginarului sexual, wow!– chiar e o șmecherie. Sminteală, sau cum se numește asta în limbaj bisericesc. Am zis limbaj, BOR, nu te mai gândi la limbă!”
  am inteles, sunteti anticlericali intr-o masura semnificativa
  de aceea ,daca vom castiga, cand vom castiga, vi se va interzice sa mai spuneti un cuvant pe aceste teme (religia, cultele religioase), ori pro, ori contra

 2. #2

  No comment, doar o ploaie de gloantze.

 3. #3

  Cand moare un crestin, el trece la cele vesnice sau in eternitate. Lasati-ma domnule cu sloganul ateu, adanc inradacinat in comunism, cu trecerea in nefiinta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Crime cu miros de pandemie

  30 iunie 2020

  În vreme ce-n largul oceanului patru scafandri s-au repezit cu cuțitele asupra unei balene, să-i taie otgoanele plasei de pescuit ce-o ținea prizonieră, la noi patru polițai au ajutat un […]

 • Vacanța mare

  30 iunie 2020

  Pînă acum, virusul a întrecut știința și, după cum se vede, nu dă semne de oboseală. Fără vaccin și fără tratament, societatea dă din colț în colț, libertatea individuală scade, […]

 • Încă puțină cenzură, că nu dați de la voi

  30 iunie 2020

  De ani de zile, Facebook, cel puțin, acționează arbitrar și nejustificat într-un demers constant de amuțire a vocilor care nu respectă comoditatea politică. Dar nu este de ajuns, se pare, […]

 • Plai cu boi

  23 iunie 2020

  Cînd dăm și noi orbește în gropi, apelăm la postumele buruienoase ale tutorelui nostru suprem, Mihai Eminescu, la micile bijuterii fără perdea, comise cu autoironie prin hîrtoapele existenței sale năprasnice: […]

 • Păcănele mii și stele făclii

  23 iunie 2020

  E mare urgență să fie ajutate două ramuri economice, zice Guvernul: HoReCa și păcănelele. HoReCa apare în pozele cu premierul și cu președintele. Are cînd chipul măsliniu al libanezului Murad, […]