Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Comunicarea celor sfinte

Zoom Comunicarea celor sfinte

Titlul de Rege al comunicării tâmpite din săptămâna asta se împarte între BOR și Rareș Bogdan.

Comunicarea BOR a atins cred apogeul, își trăiește epoca unui delir molcom și amuzat, ludic cât cuprinde. Cazul e simplu: doi indivizi au încercat să filmeze cu telefoanele în interiorul mănăstirii de maici Jieț din județul Hunedoara în timpul unei slujbe. Ei voiau să arate că este aglomerație, că nu se respectă nici o distanțare socială și că nu se poartă măști. Au fost scoși afară de un tip înalt,bine făcut, care nu era deloc maică. Sau, dacă era, era una foarte ciudată.

După acest incident, BOR a dat un comunicat din care cităm: „Am putut vedea cu toții într-o înregistrare difuzată astăzi două persoane care descind la mănăstire cu telefoanelele «armate» pentru a vâna posibile ilegalitați ecleziastice pe vremea stării de alertă.

Persoane aprioric agresive care își înregistrau cu voluptate preludiul invadării unei biserici de mănăstire în care se rugau niște oameni“.

În timp ce ție, BOR, îți este introdus cu voluptate în întunecimea beciului de arest fostul episcop de Huși pentru viol, să îți treacă prin cap să povestești lumea din jur în registrul imaginarului sexual, wow!– chiar e o șmecherie. Sminteală, sau cum se numește asta în limbaj bisericesc. Am zis limbaj, BOR, nu te mai gândi la limbă!

Al doilea mare comunicator al săptămânii este neobositul Bogdan,pe numele de mirean Rareș Istericuț. Aflând că unul dintre consilierii lui Ludovic Orban, Bogdan Glăvan, conduce Fondul Român de Contragarantare împreună cu partenera sa de viață și de business șicâștigă 15.000 de lei pe lună, Rareș Istericuț ia foc în numele dreptății și al adevărului: „Nu am alergat ca nebunul un an de zile în toată ţara şi nu am dormit patru ore pe noapte ca să iei tu salariu de 15.000 de lei. Eu am alergat pentru PNL şi alerg pentru PNL alături de 240.000 de membri, nu ca dl Glăvan sau alţi maimuţoi să îşi ia Consiliu de Administraţie sau să spună că el a venit la guvernare ca să ia un salariu de 15.000 de lei. Asta chiar mă scoate din sărite“.

Rareș și-a amintit că nu pentru Glăvan a murit el la alegeri. Încă o încercare pe careo face de a-l scoate din minți pe Ludovic Orban. Omul trage tare de zile bune, de când cerea în piața publică redeschiderea bisericilor. Iată, după un scurt și jalnic moment poetic prilejuit de trecerea în neființă fără elicopter a fostului turnător latoate Securitățile, Pimen, Rareș Istericuț revine la misiunea sa: șefia PNL.

Citeşte mai multe despre:

3 comentarii

 1. #1

  “să îți treacă prin cap să povestești lumea din jur în registrul imaginarului sexual, wow!– chiar e o șmecherie. Sminteală, sau cum se numește asta în limbaj bisericesc. Am zis limbaj, BOR, nu te mai gândi la limbă!”
  am inteles, sunteti anticlericali intr-o masura semnificativa
  de aceea ,daca vom castiga, cand vom castiga, vi se va interzice sa mai spuneti un cuvant pe aceste teme (religia, cultele religioase), ori pro, ori contra

 2. #2

  No comment, doar o ploaie de gloantze.

 3. #3

  Cand moare un crestin, el trece la cele vesnice sau in eternitate. Lasati-ma domnule cu sloganul ateu, adanc inradacinat in comunism, cu trecerea in nefiinta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Un vaccin la îndemîna oricui

  24 noiembrie 2020

  Patriarhii ortodocși care și-au dat singuri cu cădelnița-n coaie după ce au afirmat că virusul liliacului chinezesc, nefiind creștin, nu are ce căuta în biserică au acum un bun prilej […]

 • Pfizer președinte

  24 noiembrie 2020

  Nu mai sînt paturi la ATI. O spun medicii, o spune presa, o spun pacienții care se agață de viață pe holuri. Ba sînt, spun Orban și Tătaru, care nu […]

 • Cățeii pandemiei

  24 noiembrie 2020

  S-au umplut orașele, în principal, de căței, de obicei de talie mică, abandonați. Mulți sunt câini din acele rase incerte, pe care, pe întuneric, i-au putea confunda cu o pisică, […]

 • Împărat și proletar (Scrisoarea a IV-a, către prieteni)

  17 noiembrie 2020

  Străbunica mea Iulica Bonțideanu, greco-catolică din comuna Soareș, de lîngă Bobîlna, care a dormit toată viața cu capul pe Biblie pînă la vîrsta de 101 ani, avea obiceiul de a […]

 • Poporul fără ardere internă

  17 noiembrie 2020

  Iohannis a risipit un mandat de cinci ani învățînd să citească din prompter și numărînd plopii de două ori pe săptămînă pe drumul spre Sibiu, dar putea să recupereze în […]