Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Crin Antonescu propune ca și alegerile prezidențiale din 2019 să se țină la anul

Zoom Crin Antonescu propune ca și alegerile prezidențiale din 2019 să se țină la anul

Liderul liberal Crin Antonescu a propus ca în primăvara lui 2014, odată cu europarlamentarele, să aibă loc și alegerile prezidențiale din 2014, și cele din 2019. El vrea ca românii să știe din din cine le va conduce țara în următorii zece ani, deoarece în situații dificile precum cea pe care o traversăm acum planificarea pe termen lung e extrem de importantă.

”Nu înțeleg de ce trebuie să organizăm alegeri de fiecare dată când rămâne vacantă funcția de președinte. Oare nu putem rezolva totul acum, comasând prezidențialele din 2014 cu cele din 2019, cum, cu siguranță, ar face până și americanii, dacă ar fi mai puțin democratici?” a declarat Crin Antonescu.  

Propunerea liberalilor vine după ce, într-o noapte, Crin Antonescu s-a dus puțin pilit acasă la Mihai Răzvan Ungureanu, i-a aruncat cu pietricele în geam până când acesta a deschis și i-a propus să organizeze alegerile prezidențiale a doua zi, dacă se crede șmecher. MRU nu i-a dat însă niciun răspuns. Doar a scos puțin capul pe fereastră să vadă cine îl deranjează la ora aia și a intrat imediat înapoi, mai ales că tocmai se dăduse cu nișe creme pe față și arăta ridicol.

Exclusiv online

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint