Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Culoarul democratic lărgit

Zoom Culoarul democratic lărgit

Anul electoral 2024 va fi anul democrației. Iohannis a dat drumul la jet acum vreo lună, în Africa: să ne ferim de extremism, de populism. Iar Ciolacu, acest sanitar al pădurii electorale care halește orice mortăciune doar să ajungă la Cotroceni, spune și el: „Partidele democratice ar trebui să facă un coridor sanitar împotriva celor extremiste. Este un pericol“. Vă dați seama că nu sunt cuvintele lui, i le-a scris vreun pulete de partid și le-a memorat.

Problema e alta. S-ar putea ca, până prin martie, așa, AUR să devină „mai“ democrat decât PSD și PNL. Etaloane ale democrației în capul lor și al altor dezorientați.

Iată ce luptă pe viață și pe moarte începe George Simion cu Rusia: „Valeri Kuzmin ar trebui expulzat, iar ambasada și consulatele Rusiei închise“. Jenat de tonele electorale pe care le are Șoșo în sondaje, Simion ia calea democrației și el, o să-l vedem la braț cu Marcelică și cu Ciucanez pentru un guvern de uniune națională. Ceea ce n-ar mai fi nici de râs, că deja am râs la așa ceva. Surprinzător ar fi ca Șoșoaca să fie absorbită de UDMR. Contopită. Sau ce alt procedeu de dizolvare și aglutinare politică ar trebui inventat.

Citeşte mai multe despre:

3 comentarii

  1. #1

    Nu ne luăm după fentă. L-a pus Kuzmin să se înjure și să se scuipe cu Șoșoaca ca să nu mai zică lumea că e omul rușilor.

  2. #2

    Cred ca al de a zis prima data si intaiasi oara se gandise mai degraba la un cordon. Merge si culoar, daca la capat se afla Obregia. Pe de alta parte, poate scapam de pericol prin ingestia reciproca a celor doua formatiuni ca serpii din Marsilia, cu capeteniile in frunte.

  3. #3

    Aveti argumente ptr afirmatia „AUR, partid extremist” ? Care sunt acelea? Multumesc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint