Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cum s-au comportat vânătorii aduși de Țiriac pe domeniul de la Balc

Zoom Cum s-au comportat vânătorii aduși de Țiriac pe domeniul de la Balc

Văzând că mistreții sunt cam greu de prins, vânătorii români au întors armele și s-au aliat cu animalele sălbatice.

Vânătorii francezi s-au predat mistreților fără a trage niciun foc de armă. Au sperat până în ultimul moment că vor fi duși într-un bârlog de prizonieri decent, în care se poate trăi confortabil până la finalul ostilităților.

Vânătorii ruși au profitat de iarna geroasă din zona Bihorului și au așteptat ca mistreții să moară de foame, boli și epuizare.

Vânătorii germani au încercat să-i ia prin surprindere pe mistreți prin manevre rapide, dar până la urmă au fost încercuiți de porci și decimați.

Vânătorii americani au stat acasă și au trimis la Balc doar niște drone, acestea bucurându-se la fel de mult de împușcarea animalelor sălbatice.

Vânătorii talibani s-au apropiat discret de mistreți și s-au detonat făcând zeci de victime în rândul sălbăticiunilor. La afgani, se spune că vânătorul care omoară cei mai mulți mistreți primește în rai 72 de virgine.

Vânătorii japonezi n-au împușcat prea mulți mistreți, dar s-au rătăcit în pădure, unde se vor găsi probabil și la vară, crezând că vânătoarea nu s-a încheiat.

Vânătorii sârbi folosesc mistreții doar ca pe un pretext. Scopul lor e să împuște vânători croați.

Exclusiv online

1 comentariu

  1. #1

    La Balc a avut loc un razboi fratricid. Victimele au fost preponderent din randurile triburilor traind la periferia civilizatiei si care au respins procesul de democratizare.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint