Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

D-zeu și Pesedeu

Zoom D-zeu și Pesedeu

Lia Olguța Vasilescu a ieșit pe fereastră într-o dimineață și, văzând cum s-au aliniat astrele, văzând alegerile anticipate-n drum, a zis așa către partid pe Facebook: “Dumnezeu îi iubește pe pesediști”. Da, sunt partidul ales. Cât de ales, în ce procent, vom vedea curând, se pare.

TAROM va primi un ajutor de 195 de milioane de lei, fiind în pericol să rămână fără bani din martie. Și uite-așa, încă o problemă rezolvată.

Guvernul nu vrea să facă autostrăzile Târgu Neamț – Iași şi Comarnic-Brașov prin parteneriat public-privat. Stați liniștiți, că nu le veți face decât în parteneriat cu pârșii sau cu cine știe ce gândaci, dacă va fi să se întâmple ceva.

Klaus Iohannis vrea sesiune extraordinară pentru asumarea răspunderii, PSD vrea sesiune extraordinară pentru anularea pensiilor speciale. N-am mai văzut atâta poftă de muncă de când Ceaușescu construia metroul în București.

Ludovic Orban a spus că pensiile se măresc cu 40% în septembrie, dar că nu se știe sigur, deși e o lege care se va respecta, bineînțeles în funcție de una și de alta, dacă sunt bani sau nu, iar Iohannis a zis că există voință să se mărească pensiile, asta e clar, dar în ultima vreme nu a mai vorbit cu premierul despre asta, iar Florin Cîțu a zis că este de acord cu ei.

Blue Monday, 20 ianuarie, este cea mai deprimantă zi din an. Mă rog, la distanță foarte mică față de restul de 364 de zile. Așa că să nu facem o tragedie, zic.

USR-PLUS nu doar că participă la alegerile locale, dar pare că vor să provoace aglomerație. Zilnic lansează candidați peste candidați. Bătrânii spun că nu au mai văzut atâtea lansări din timpul Războiului Rece, când americanii și rușii se întreceau în jocul stupid numit Războiul Stelelor.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • O beție cu Marx

  26 mai 2020

  Un fermier german a încercat să se joace de-a Tarkovski cu naivii culegători de sparanghel din Ferentari, refăcînd pe plantația sa scena tulburătoare din filmul Solaris în care cosmonautul pierdut […]

 • Bătrînii noștri mor de tineri

  26 mai 2020

  Nu mai e mult și vom auzi cum a învins Klaus Iohannis epidemia de coronavirus. „Eu, Guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de […]

 • Conspirația incompetenților

  26 mai 2020

  România funcționează în virtutea inerției. Nu de azi, de ieri, ci aproape dintotdeauna. Mulți dintre concetățenii noștri, cam 2,5 milioane, cred că România e Bucureștiul. Alții cred că România e […]

 • Mozart pe colivă

  19 mai 2020

  Ca oaia bearcă ce-și ține coada iluzorie pe sus, Guvernul României le-a dat austriecilor o lecție de demnitate națională săptămîna trecută, obligîndu-i să trimită un tren special pentru româncelecare-i șterg […]

 • O nouă stafie bîntuie România: propaganda rusă

  19 mai 2020

  Propaganda rusă, poreclită uneori “propaganda pro-rusă”, e o specie eliberată recent pe piață, într-un moment în care anticorupția s-a demonetizat, Ciuma Roșie a trecut în Opoziție, iar pericolul maghiar, folosit […]