Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Daea amenință Olanda că va descuraja consumul de portocale mecanice

Zoom Daea amenință Olanda că va descuraja consumul de portocale mecanice

Petre Daea îi îndeamnă pe români să nu mai cumpere portocale mecanice, pentru că e nevoie să le dăm o lecție olandezilor, care nu vor să ne primească în Spațiul Schengen. „I-aș ruga pe români să fac suc doar din mere produse local și să evite, pe cât posibil, sucul de portocale mecanice“, a spus Petre Daea, în timp ce vizita un câmp pustiu din mijlocul Bărăganului. „Mie, personal, nici nu-mi plac portocalele mecanice. Chiar mă bucuram, pe vremea lui Ceaușescu, când nu se găseau portocale. La ce vă trebuie portocalele, oameni buni? Chiar vreți să consumați fructe mecanice? Nu mai bune sunt produsele bio românești, în care nu vezi nici urmă de piulițe sau de roți dințate? Dacă voiam portocale mecanice, îmi mâncam ceasul. Dar iată că n-am făcut-o. Doar am mușcat puțin din el, de poftă.“

Petre Daea spune că, pe viitor, va boicota toate produsele olandeze și va cumpăra exclusiv bunuri produse în Regatul Țărilor de Jos, o țară de care nu a auzit până acum și care pare mai interesantă decât Olanda, cu toate că pare plasată cam în aceeași regiune a Europei.
Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

  1. #1

    Slaba rău ,,gluma” cu portocala mecanica si ministrul respectiv.Mai bine schimbați rolurile

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint