Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Dan Diaconescu şi-a anunţat candidatura într-un colegiu electoral de pe altă planetă

Zoom Dan Diaconescu şi-a anunţat candidatura într-un colegiu electoral de pe altă planetă

Cunoscutul om de televiziune nu va mai candida în judeţul Gorj, aşa cum anunţase iniţial, ci într-un colegiu electoral de senatori din sistemul solar al stelei Proxima Centauri.

„M-am decis să candidez în diaspora, cum ar veni, pentru că sunt extrem de mulţi români şi acolo, care merită reprezentaţi de un politician fără pată. Am fost personal la spiritist ca să vorbesc cu ei şi vreau să vă spun că se confruntă cu probleme extrem de grave. Dacă v-aţi uitat la Star Trek ştiţi la ce mă refer. Muncesc zi şi noapte pe salarii de nimic, klingonienii îi discriminează pe motiv că sunt români, cyborgii îi confundă cu ţiganii. Mulţi s-ar întoarce acasă, dar le e foarte greu, deoarece nu s-a descoperit încă un vehicul care să circule cu viteze superluminice“, a explicat preşedintele PP-DD.

Dan Diaconescu a atras atenţia că reprezentanţii celorlalte partide politice evită sistematic să candideze în colegiile electorale din Proxima Centauri, deoarece sunt nişte hoţi şi le e teamă că lumea n-o să-i mai aleagă. „În condiţiile de faţă, n-am cum să ratez intrarea în Parlament. Sunt singurul care candidează în colegiul meu şi doar o fraudă electorală de proporţii intergalactice m-ar putea împiedica să devin senator“, a încheiat liderul PP-DD.

Publicat în Cațavencii, nr 45, 14-20 noiembrie 2012

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint