Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Dan Diaconescu vrea să descifreze misterul dispariției omului de Neanderthal

Zoom Dan Diaconescu vrea să descifreze misterul dispariției omului de Neanderthal

Un nou ciclu de emisiuni va debuta deseară pe OTV. Dan Diaconescu și invitații săi vor încerca să răspundă la una dintre cele mai vechi întrebări: De ce a dispărut omul de Neanderthal și de ce nu a lăsat el niciun bilet? Experți în criminalistică și parapsihologi vor fi alături de Dan Diaconescu în încercarea lui de a afla cine e vinovatul.

"Mulți cred că omul de Neanderthal a s-a rătăcit prin pădure și a murit de foame. Eu am impresia că aici e vorba de altceva. La mijloc e o mână criminală, care avea tot interesul să-l elimine pe omul din Neanderthal. Cred că știți foarte bine la cine mă refer," a declarat directorul OTV, cu câteva ore înainte de a intra în emisie.

 

Dan Diaconescu îi invită pe toți telespectatorii să trimită SMS-uri la  numărul afișat pe ecran și să răspundă la următoarea întrebare: "A făcut Homo Sapiens pipi între Rucăr și Bran, în seara în care a dispărut omul din Neanderthal?"

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale