Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Daniel Dăianu îl acuză pe Viorel Lis că a fugit cu banii lui de păcănele

Zoom Daniel Dăianu îl acuză pe Viorel Lis că a fugit cu banii lui de păcănele

Fostul ministru de Finanţe Daniel Dăianu susţine că Viorel Lis a dispărut fără urmă cu banii lui de păcănele, pe care acum îi vrea înapoi. „Domnul Lis a adunat foarte mulţi bani de la mine şi de la alte douăzeci de persoane, pentru a-i plasa la păcănele. Din păcate, ceva s-a întâmplat şi a pierdut întreaga sumă, iar acum a dispărut, pentru a nu da socoteală“, ne-a declarat Dăianu.

De-a lungul timpului, Viorel Lis şi-a creat o imagine de guru al păcănelelor, convingând mai multe vedete să-i dea banii lor pentru a-i plasa la jocuri mecanice. „Un timp, i-a mers. I-a picat o dată cireaşă-cireaşă-cireaşă, chestie care i-a umplut conturile şi m-a făcut să îl respect foarte mult“, povesteşte fostul ministru de Finanţe. „Părea un jucător la păcănele extrem de onest, numai că aparatele i-au luat minţile şi nu s-a mai putut opri. Se gândea numai la căpşune, banane şi cireşe. A riscat foarte mult şi uite că a pierdut.“

De frica investitorilor cărora le-a pierdut banii la păcănele, Viorel Lis se ascunde acum într-un loc necunoscut. Mulţi cunoscuţi cred însă că Viorel Lis nu mai e în viaţă, iar asta nu de azi, de ieri, ci de acum doi-trei ani, când apărea foarte des la televizor.
 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint