Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Datori cumpărați

Zoom Datori cumpărați

Rareș Bogdan este jurnalistul de succes al ultimilor 30 de ani la fel cum pesedistul este politicianul de succes al aceleiași perioade. El este jurnalist doar prin faptul că ia bani pentru că vorbește la televizor sau scrie la ziar. Aici se oprește însă orice suprapunere a lui Rareș Bogdan cu jurnalismul.

Tipul de jurnalist despre care vorbesc face împachetări cu politicieni și oameni de afaceri de când se știe. Așa-zisele sale analize nu sunt altceva decât expresia grupului de interese din care face parte. Se schimbă grupul, se schimbă și opiniile, se schimbă analizele, se schimbă sumele.

Alături de Emil Boc, Ioan Rus, Vasile Dîncu și părerea că ardelenii sunt miezul occidental al României, Rareș Bogdan este unul dintre cele mai jalnice produse pe care le-a dat zona aia.

Omul este un elitist. În sensul în care, împopoțonat cu haine scumpe, se consideră ca făcând parte din oamenii care decid, care influențează viețile oamenilor, care dau direcția. Individul este un antidemocratic convins, doar că nu se poate convinge și pe sine de asta. Însă Rareș Bogdan asta vrea să fie: unul din cei care decid, membru al castei alese de potentați inculți care fac bani sub umbrela mare a elitismului. Că e vorba de Marian Vanghelie, că e vorba de Klaus Iohannis, că e vorba de Dan Adamescu, chiar nu contează. Cum spuneam: se schimbă grupul, se schimbă și opiniile.

Nimic mai jalnic decât să-l vezi pe Rareș Bogdan vorbind despre cum trăgea Iohannis de el să îl pună președinte la TVR. Tot Rareș Bogdan vorbea despre sine ca despre un candidat al PNL la alegerile parlamentare. Individul chiar nu înțelegea impostura în care se află. Vorbea serios, îi dădea patetismul pe nas, suferea contorsionat în timp ce-și administra singur pupături în fund. Asta în văzul lumii.

Acum, același spectacol ieftin al acestui individ care mimează coloana vertebrală cum mimează vedetele porno orgasmul. Îl dă Gușă afară, de fapt se dă singur afară, se întâlnește cu Gușă, se pupă, se împacă, totul sub marea flamură a luptei împotriva Ciumei Roșii, și iată-i din nou moț peste rahatul unor datorii imense făcute în insolvență.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
romania100