Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Dictatorul nord-coreean Kim Jong-Un, primit de Crin Antonescu în PNL

Zoom Dictatorul nord-coreean Kim Jong-Un, primit de Crin Antonescu în PNL

Transfer spectaculos la Partidul Național Liberal. Crin Antonescu a dat încă o lovitură de imagine, după ce a reușit să-l convingă să se înscrie în partid pe liderul nord-coreean Kim Jong-Un.

„Am decis să las în spate toate declarațiile belicoase făcute de-a lungul timpului de domnul Kim, deoarece politica nu poate rămâne la nesfârșit un joc al orgoliilor și al conflictelor mărunte”, a declarat Crin Antonescu, după ce un jurnalist i-a adus în vedere că liderul coreean a anunțat în repetate rânduri că vrea să distrugă cu armament atomic întreaga civilizație occidentală. „Sunt singur că au fost cuvinte spuse la nervi. Tuturor ni s-a întâmplat. Mai importante totuși sunt scopurile comune care ne unesc, precum construirea unei formațiuni puternice și susținerea unui singur candidat din partea USL, la alegerile prezidențiale de la anul”, a completat Crin Antonescu.

Întrebat de ce s-a înscris în PNL, Kim Jong-Un a povestit că se afla întâmplător prin România și a văzut că partidul condus de Crin Antonescu face recrutări.

„Dintotdeauna am vrut să fac parte dintr-un grup, dar niciodată nu am avut ocazia. Din cauză că sunt gras, am fost mereu exclus. Copiii îmi lipeau hârtii pe spate și-mi legau între ele șireturile de la pantofi. A fost traumatizant să nu fiu primit nicăieri. În PNL însă, am găsit alt gen de oameni, care te primesc în sânul lor indiferent de trecutul tău politic sau de felul cum arăți. Asta demonstrează că liberalii români nu sunt deloc superficiali.”

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint